De ceva luni încoace CoD: Black Ops este printre jocurile cele mai dorite de public şi are deja precomenzi de ordinul milioanelor. Conform unor analişti financiari, Modern Warfare II a fost vândut până acum în aproximativ un miliard de copii. Doar în lunile iunie şi iulie au fost vândute aproximativ 20 milioane de copii şi tind să cred acest lucru pentru că mă lovesc mereu de „noobs” pe servere.

Black Ops vine tare din urmă şi conform aceloraşi analişti s-ar putea vinde încă din prima zi în aproximativ 18 milioane de exemplare. Profitul generat s-ar învârti în jurul sumei 818 milioane$.

Pe lângă toate acestea Activision are în proiect un joc MMO care este destinat pieţii din Asia şi care este menit să întoarcă investiţia înzecit – se vehiculează sume de ordinul sutelor de milioane$.

În altă ordine de idei, ca să încheiem într-un spirit de glumă, se pare că duminică, într-un orăşel din SUA, doi indivizi înarmaţi cu arme automate au jefuit un magazin Gamestop de unde au sustras în jur de 100 de copii CoD: Black Ops pentru Xbox. După cum vedeţi jocul este foarte dorit peste tot şi mulţi îl vor dinainte de lansare…cu orice preţ

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.