ASUS s-a prezentat la show-ul CeBIT de anul acesta cu mai multe produse interesante, însă cele care ne-au atras atenţia sunt placa grafică HD 7970 DirectCU II şi placa de sunet ROG Xonar Phoebus pentru pasionaţii de jocuri.

Placa grafică HD 7970 DirectCU II, cu care ASUS se laudă că ar fi cea mai silenţioasa placă video de pe piaţă, dispune de un design termic DirectCU cu şase heat pipe-uri de cupru şi o suprafaţă de disipare a căldurii cu 20% mai mare.

Are o alimentare digitală DIGI+ VRM care beneficiază de tehnologia Super Alloy Power cu 12 faze pentru creşterea eficienţei termice şi îmbunătăţirea stabilităţii sistemului. VGA Hotwire oferă utilizatorilor posibilitatea de a lipi pe placă fire cu ajutorul cărora să citeasca şi să ajusteze cu acuratete tensiunile pentru Vcore, Vmem şi PLL la nivele hardware.

Modelul HD 7970 DirectCU II este singurul din seria HD 7000 care poate transmite imaginea către şase monitoare prin cele patru porturi native DisplayPort.

asus_hd_7970_directcu_ii

 

Placa de sunet pentru jocuri ROG Xonar Phoebus se distinge prin îmbunătăţirea calităţii sunetului şi a clarităţii comenzilor atât pentru intrări cât şi pentru ieşirile audio.

Tehnologia ROG Command integrează o matrice de microfoane care efectiv reduc cu 50% zgomotul ambiental. Aceasta oferă, de asemenea, un impuls dinamic pentru claritatea sunetului, cu un raport semnal-zgomot de 116dB şi un amplificator pentru căsti de 600 ohmi din clasa superioară.

 

E bine de ştiut că Xonar Phoebus este livrată cu un dispozitiv care oferă utilizatorilor controlul asupra volumului în timp ce Dolby Home Theater V4 şi motorul audio pentru jocuri GX 3.0 au fost reglate special pentru experienţe cât mai realistice în jocurile de curse sau shootere.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.