Producătorul de periferice pentru gaming, SteelSeries, a readus la viaţă mouse-ul Sensei cu ceva modificări, numindu-l Sensei [RAW], în standul său de la CeBIT 2012.

SteelSeries Sensei [RAW] va fi disponibil în două variante nediferinte prin specificaţii, doar prin materialul de la suprafaţa mouse-ului.

SteelSeries Sensei [RAW] Rubberized este alcătuit dintr-un material cauciucat, ca să nu iţi mai face probleme când iţi transpiră mâna de la câteva ore bune de jucat dar în acelaşi timp oferă şi un confort şi grip foarte bun.

Cealaltă variantă este SteelSeries Sensei [RAW] Glossy, destul de clar, această variantă este dintr-un plastic negru, foarte lucios, ideală pentru jucătorii care doresc şi un aspect exterior mai „sleek”.

 

raw

Am să vă spun câteva schimbări la noul mouse Sensei [RAW], faţă de modelul anterior, acesta este iluminat în 3 zone cu led-uri albe, are un senzor laser pro-grade, este powered by SteelSeries Engine cu funcţia lor SteelSeries ExactTech ce permite configurarea mouse-ului.

 

Mai multe specificaţii despre mouse cât şi o comparaţie între acesta şi vechiul model Sensei le puteţi vedea direct pe site-ul lor, aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.