Tt eSPORTS, brand-ul de gaming al grupului Thermaltake, a prezentat la CeBIT, împreuna cu BMW Group Designworks USA, un mouse de gaming cu totul deosebit, atât ca design cât şi ca performanţă.

Transferând desing-ul de mare succes de la carcasa Level 10 la periferice pentru gaming, mouse-ul Level 10 fiind primul din portofoliu, vor să ofere experienţe noi interacţionând direct cu utilizatorul.

Plin de funcţii, mouse-ul işi poate schimba iluminarea în 7 culori diferite prin aplicaţia software. Are un sistem de ventilaţie creat de design-ul sau aparte prin spaţiul creat de partea de jos, facută din aluminiu dur, şi partea de sus, perforată intr-o parte ce oferă o aerisire pasivă a mâinii. Level 10 a adus nou la acest mouse un concept de design, numit 3d steering, oferit de suportul pe care stă partea superioară a mouse-ului care redă  posibilitatea de a ajusta înălţimea sau înclinaţia acestuia. Mouse-ul pe lângî cele două butoane normale mai are cinci butoane adiţionale (A, B, C, D si Z) fiecare fiind programabil din software, iar butonul Z este creat special pentru 5 comenzi diferite, în total 11 butoane programabile. Software-ul conceput pentru acest mouse oferă posibilitatea de a programa fiecare buton, retine până la 5 profiluri de gaming, schimbă iluminarea chiar si în zone separate ale mouse-ului ţi multe alte functionalităţi prin care iţi poţi customiza mouse-ul cum doresti.

 

Thermaltake_Level_10_M_Mouse

 

Setul complet de specificaţii il găsiţi direct pe site-ul lor:

http://mmouse.ttesports.com/

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.