Mde, au trecut zilele femeii, alea de ne lăsau failţi, însă în cazul în care trebuie să faceţi un cadou rapid şi sunteţi în pană de idei, noile periferice Logitech ar putea fi o alegere inspirată.

Gamerii preferă design-uri mai conservatoare, comode şi uneori agresive. Nu vă aşteptaţi să apărem la un LAN Party înarmaţi până în dinţi cu mouşi şi tastaturi decorate cu floricele. Dar pentru domnişoarele gameriţe un mouse sau o tastatură comodă şi înflorată arată chiar bine.

 

“Adăugăm o notă creativă celor mai populare produse,” a precizat Rory Dookey, vice președinte și manager general al diviziei Control Devices în cadrul Logitech. “Cu design-uri ce cuprind o paletă diversă de atitudini, de la craft punk la cyber chic, de la linii simple la high-definition, Logitech Colour Collection prezintă utilizatorilor modul în care tehnologia poate să vitalizeze expresia umană fără a compromite calitatea sau substanța.”

Produsele vor fi disponibile în Europa începând din vara aceasta, iar preţurile vor varia între 20E şi 30E, în funcţie de produs.

 

 

 

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.