Genius va fi mai mult decat prezent la CES 2015 si vin sa ne incante cu cateva mouseuri noi noute pentru placerea noastra. Deocamdata s-au anuntat cu 2 „prospaturi” dar sa speram ca mai vin si cu alte bunatati.

Genius o sa ne prezinte la CES 2015 doua bucati bune, 2 mouseuri de gaming facute special pentru noul an, pentru o noua generatie.

Ammox este primul din cele 2 si este un mouse special facut pentru FPS-uri. Ofera o gama destul de larga de DPI, 400/800/1200/2400 si 3200 si are un scorpion rosu pentru iluminat de fundal.

Ammox

Al doilea din seria Gaming GX este Swar. Acesta vine cu 6400 DPI, 8 butoane programabile, o functie Sniper, pentru acuratete sporita cand este folosit zoom-ul (suna a FPS dar nu este doar pentru FPS) si este facut in asa fel incat sa fie placut atat de dreptaci cat si de stangaci. Cu o autonomie de 20 de milioane de click-uri (sau 30 de minute in Diablo 3), cu un software care permite crearea a 42 de macro-uri si profile pentru diferite jocuri, este foarte bun pentru MMORPG/RTS-uri.

Deocamdata atat, revenim cand avem mai multe detalii.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.