Nvidia a anuntat ca producatorii de top din lume lanseaza pe piata un numar record de laptopuri pe baza arhitecturii sale revolutionare Turing – cele mai rapide, mai subtiri si mai usoare sisteme create vreodata.

Mai mult de 40 de modele noi de laptopuri in peste 100 de configuratii vor fi disponibile in cursul acestei luni. Acestea vor fi alimentate de placile grafice Nvidia GeForce RTX, care combina performantele shaderelor de generatie noua cu ray tracing in timp real si AI care diminueaza diferentele dintre filme si jocuri, cu randare la calitate cinematica.placi grafice GeForce RTX

“Laptopul este platforma cu cea mai mare crestere in gaming – si acesta este doar inceputul,” spune Jensen Huang, fondator si CEO Nvidia, care a prezentat lineup-ul la inceputul expozitiei CES.

“Producatorii de top din intreaga lume folosesc Turing pentru a aduce performante la laptop-uri subtiri, pe care gamerii le pot lua oriunde. Sute de milioane de oameni din intreaga lume – o intreaga generatie – cresc alaturi de jocuri. Abia astept ca ei sa experimenteze acest nou val de laptopuri.”

Laptopurile care au la baza arhitectura Turing vor avea placi grafice din intreaga familie GeForce RTX – de la RTX 2080 pana la RTX 2060.

RTX intalneste Max-Q

Saptesprezece noi modele dispun de design Max-Q, o abordare inovatoare pentru realizarea celor mai subtiri, mai rapide si mai silentioase laptopuri de gaming din lume. Max-Q vine cu o combinatie perfecta pentru gaming cu un design elegant, laptopurile fiind mai subtiri de 20 mm, cu margini mai inguste, afisaj de 144 Hz si o autonomie imbunatatita a bateriei.

Beneficiind de o rulare mai silentioasa si o racire mai buna, tehnologia Nvidia Optimus asigura o durata de viata suplimentara a bateriei de pana la 2 ori mai mare.

Designul Max-Q si tehnologia Nvidia RTX definesc noua generatie de laptopuri subtiri, de inalta performanta. Cu o putere de doua ori mai mare decat o consola PlayStation 4 Pro, laptopurile pot rula cele mai noi jocuri cu ray tracing, cum ar fi Battlefield V, la 60 de cadre pe secunda.

Laptopurile cu cele mai noi placi grafice GeForce RTX vin, de asemenea, dotate cu:

  • WhisperMode – permite laptopurilor cu GeForce Experience sa ruleze mult mai silentios in timpul jocului gestionand ritmul cadrelor in timp ce configureaza si setarile grafice pentru o eficienta energetica optima.
  • Nvidia Battery Boost – permite laptopurilor cu GeForce Experience sa aiba o autonomie a bateriei de 2 ori mai mare.
  • Nvidia G-SYNC – permite rate de reimprospatare de pana la 144 Hz pentru un gameplay fara probleme. (Disponibil pe anumite modele)

 Crearea de continut

Pe langa performanta exceptionala a jocurilor, laptopurile cu GeForce RTX sunt platforme mobile puternice pentru milioane de editori video, animatori 3D, broadcasteri de jocuri si alti creatori de continut care au nevoie de hardware performant pentru a-si face munca intr-un mod mai rapid si mai profesional.

Ray tracing-ul duce randarea de la minute la secunde, permitandu-le specialistilor in animatie sa lucreze interactiv cu modelele lor – cu iluminare, reflexii si umbre exacte. Functiile de procesare video Nvidia RTX le permit editorilor video sa lucreze cu clipuri neprocesate de pana la 6K in timp real si permit crearea unor stream-uri de inalta calitate pentru Twitch.

Promotie cu Anthem, Battlefield V

Pentru o perioada limitata, gamerii care achizitioneaza laptopurile cu GeForce RTX 2080 vor primi jocurile Battlefield V si Anthem. Aditional, gamerii care achizitioneaza unul din laptopurile cu GeForce RTX 2070 sau RTX 2060 beneficiaza de unul dintre cele doua jocuri la alegere. Promotia este valabila in majoritatea regiunilor din lume.

Disponibilitate

Laptopurile cu GeForce RTX vor fi disponibile incepand din 29 ianuarie de la producatorii de top din lume, printre care se numara Acer, Alienware, ASUS, Dell, Gigabyte, HP, Lenovo Legion, MSI, Razer si Samsung.

De asemenea, acestea vor fi disponibile la producatorii locali si fabricanti de sisteme, printre care Aftershock, CyberPower PC, Hasee, Maingear, Mechrevo, Mouse, Origin PC, PC Specialist, Scan, Schenker, Terrans Force si Thunderobot.

Preturile, configurarile si disponibilitatea vor varia in functie de regiune si parteneri.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.