In lumea esportului fiecare detaliu fie el si minuscul poate face diferenta, la fel ca fiecare hertz. Astfel Nvidia a dezvaluit noul monitor de gaming cu refresh rate de 360 Hz, oferindu-le astfel gamerilor profesionisti si nu numai cele mai rapide monitoare produse vreodata.

In prima zi a celebrului eveniment CES, ce se desfasoara in Las Vegas, Asus si Nvidia anunta primul monitor cu 360 Hz ce beneficiaza de tehnologia G-Sync: Asus ROG Swift 360, ce se vrea a face un cuplu perfect cu placile video RTX.

Lansata in 2013, tehnologia Nvidia G-Sync este cunoscuta pentru Variable Refresh Rate, care repara fenomenul de screen tearing prin sincronizarea refresh rate cu frame-urile redate de catre GPU.

De atunci, procesoarele G-Sync au adaugat noi tehnologii pentru a accelera display-urile utilizate in fenomenul esports, inclusiv overdrive dinamic care imbunatateste perceptia gamerilor, firmware creat special pemntru imbunatatirea calitatii imaginii, iar acum refresh rate de 360 Hz.

Pana de curand, gamerii profesionisti acceptau frame tearing pe monitoare pentru a evita asteptarea urmatorului frame, insa acum cu tehnologiile G-Sync 360 Hz si VRR, frame-urile au o rata de refresh de mai putin de 3 ms, astfel incat jucatorii sa beneficieze de latenta foarta scazuta fara frame tearing.

Asus ROG Swift 360

Dezvoltat alaturi de Nvidia, Asus ROG Swift 360 a fost creat special pentru competitii esports si are un display de 24.5″ cu o forma care tine fiecare pixel in campul vizual.

Noul monitor de gaming Asus ROG Swift 360 beneficiaza atat de cel mai recent design Asus ROG care se potriveste pe marile scene din domeniul esports.

Nvidia va prezenta noul monitor de 360 Hz la conferinta de presa de la Hotelul Wynn, la celebrului eveniment CES, ce se desfasoara in Las Vegas, impreuna cu o serie de demonstratii esports care vor arata cum cei 360 Hz imbunatatesc performanta jucatorilor in ceea ce priveste perceptia, acuratetea si identificarea target-urilor.

Monitorul va fi disponibil pe piata in cursul anului 2020.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.