Chieftec a anuntat lansarea unor noi carcase de PC, prima fiind Scropion 3 GL-03B-OP, iar a 2-a Hawk AL-02-TG-OP.

Carcasa Scorpion 3 ofera versus modelul anterior (Scorpion 2) upgrade la ventilatoarele Tornado. Aceste ventiloatoare nu doar au un RPM marit, ci sunt si mai silentioase decat cele ce erau montate pe Scorpion 2.

Ventilatoarele Tornado preinstalate sunt ARGB si pe langa asta dispun si de pad-uri de plastic anti vibratie, fiind printre modificarile semnificative aduse acestor ventilatoare.

Acestea sunt pozitionate 3 in front-ul carcasei si unul in spate, asigurand astfel un airflow aproape perfect pentru componentele aflate in carcasa.

Daca se doreste utilizarea unui sistem de racire tip AIO, carcasa suporta radiatoare de 120 mm 240 mm in front si tavan, dar si unul de 120 mm in partea dorsala.

GL-03B-03

A 2-a carcasa, Chieftec Hawk, este si ea dotata cu tempered glass, ca si carcasa de mai sus.

Aceasta este o carcasa perfecta pentru utilizatorii ce prefera o carcasa cu un design unicat, cu un front panel din aluminiu.

Design-ul carcasei este unul simplu in comparatie cu Scorpion 3.

Ambele carcase suporta placi de baza ITX, mATX sau ATX. Cel mai inalt cooler pentru CPU poate sa atinga pana la 166 mm si cea mai lunga placa video ce poate fi instalata este de 349 mm.

Momentan, cele doua carcase nu au venit si un pret de vanzare recomandat.

Similar Articles

One thought on “Chieftec anunta doua carcase noi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.