Brand-ul de gaming al celor de la Cooler Master, CM Storm, continuă extinderea portofoliului de produse adăugând o nouă pereche de caşti dedicate gamingului. CM Storm Sonuz sunt o pereche de căşti stereo menite a fi o variantă mai accesibilă faţă de căştile surround Sirus.

Datorită faptului că au doar un singur difuzor în fiecare cască, CM Storm a putut mări dimensiunea acesteia la 53mm. Impedanţa a fost de asemenea crescută de la 16/32 Ohmi la 45 Ohmi, deşi acest lucru nu ar trebui să se simtă atunci când căştile sunt conectate la o placă de sunet normală. Din nefericire, şi sensibilitatea a fost schimbată de această dată, fiind scăzută de la 105dB la 96dB. În schimb, frecvenţa a rămas acceaşi şi anume 10-20000Hz.

Datorită faptului că aceste căşti sunt stereo, pe cablu se află o simplă telecomandă cu control pentru volum şi un buton pentru dezactivarea microfonului. Cablul are o lungime de doi metri din material împletit ce intră doar în casca stânga, acceaşi cască care susţine şi microfonul ce poate fi detaşat.

Căştile pot fi ajustate cu uşurinţă şi beneficiază de un tampon moale la partea de sus precum şi la pad-urile de pe urechi. Datorită meterialului din plastic din care este fabricat, căştile sunt destul de grele în ciuda faptului că ar trebui sa fie mai usoare decât cele Sirus.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.