Codemasters si EA au anuntat urmatorul titlu al francizei Grid. Grid Legends promite aceeasi diversitate de masini, dar ia o turnura cand vine vorba de campanie.

Dupa 13 ani si 4 jocuri lansate, iata-ne aflati acum in asteptarea celei de-a cincea iteratii a sim-cade-ului Grid. Noul Grid Legends vine cu tot ceea ce avut mai bun Grid 2019, promitand si un career mode regandit.

Pentru inceput, revine in scena Grid World Series. Campania care purta jucatorul prin mai toata lumea, punandu-l sa comcureze pe circuite care mai de care. De data aceasta, jucatorii sunt protagonistii unui documentar care le va urmari miscarile atat pe circuit, cat si in afara acestuia. In cadrul campaniei vom regasi si cateva personaje diverse, cum ar fi actorul britanic Ncuti Gatwa.

Grid Legends readuce cu sine elementele care au consacrat seria de jocuri Grid. Aici puteam vorbi despre AI-ul care ofera diferite personalitati pilotilor cu care concurezi. Cei care au jucat titlurile precedente stiu ca atunci cand afisezi un comportament agresiv pe circuit, AI-ul iti va raspunde cu aceeasi moneda. Acesta se bazeaza pe un sistem de rivalitate, iar daca ai ajuns in conflict cu unul dintre participanti, respectivul te va vana pe toata durata cursei.

Grid Legends

Daca vorbim de Grid, trebuie sa ne raportam la masini, dar mai ales la locatii. Grid Legends promite o buna diversitate, atat de vehicule, cat si de locatii. Jucatorii vor avea la dispozitie peste 100 de vehicule din care sa aleaga. Printre ele se numara autoturisme clasice, supersportive, stadium trucks, ba chiar si camioane.

Cat despre circuite, putem spune ca sunt destule. Noul Grid inglobeaza mai mult de 130 de circuite. Pe langa clasicele seriei, Legends primeste in plus cateva noi aditii, cum ar fi circuitele stradale din Londra sau Moscova.

GRID Legends imbina toate functionalitatile apreciate de jucatori si adauga ai mai multe noutati antrenante, precum modul epic narativ. Le oferim jucatorilor mai multa varietate ca oricand, mai multe optiuni, fie ca este vorba despre libertatea de a-si crea cursa perfecta sau despre revenirea modului Drift, atat de cerut de comunitatea GRID. Suntem momentan doar la inceputul celei mai noi calatorii GRID si suntem nerabdatori sa dezvaluim mai multe detalii în lunile care vor urma – spune Chris Smith, Grid Game Director in cadrul Codemasters.

Grid Legends urmeaza sa fie lansat in 2022. Jocul va fi disponibil pentru Xbox Series X/S, PlayStation5, dar si
PlayStation 4, Xbox One, sau PC.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.