Compozitorul din serialul Vikings, Einar Selvik, va lucra si la soundtrack-ul din Assassin’s Creed Valhalla. Vikings are 6 sezoane, tine din 2013, iar din 2014 pana in prezent l-a avut la bord pe Selvik.

Confirmarea vine de pe magazinul online german Ubisoft, observata pe Twitter de AccesTheAnimus. Misiunea contului este cercetarea si analiza a tot ce inseamna Assassin’s Creed, de aici provenind multe leak-uri despre Valhalla. In aceeasi fotografie apare si dlc-ul Beowulf care va face parte din season pass si va dezvlaui „crudul adevar din spatele legendei” poemului anglo-saxon.

Ubisoft German Store Listing
Ubisoft German Store Listing

Pentru o serie care se lauda cu recreatii istorice cat mai exacte, in ceea ce priveste hartile cel putin, vestea ca un expert al tonurilor muzicale nordice se va ocupa de OST-ul din Valhalla este mai mult decat bine venita. Alaturi de Selvik, coloana sonora va fi compusa si de Sarah Schachner, compozitoarea pentru Call of Duty: Modern Warfare, AC Unity si Origins, si Jesper Kyd, care a compus legendara Ezio’s Family (play below).

https://wasd.ro/wp-content/uploads/2020/05/Assassins-Creed-2-OST-Jesper-Kyd-Ezios-Family-Track-03.mp3?_=1

Ar fi pacat totusi sa reamintesc de Jesper Kyd doar pentru Ezio’s Family. El a mai compus pentru toata trilogia lui Ezio (inclusiv Embers, short-ul epilog), toata seria Borderlands si Darksiders 2. Btw, pentru cine n-a auzit vreodata Guardian’s Theme din DS2, just give it a go.

Assassin’s Creed Valhalla va fi debutul seriei in era vikingilor. Veti lua controlul lui Eivor (baiat sau fata, depinde de voi) si veti face raiduri prin Anglia secolului 9. Fata de ultimele doua entry-uri, Origins si Odyssey, Valhalla va fi mai scurt si mai concentrat, spun VG247

Valhalla se va lansa la finalul anului, de sarbatori, pe PC (Uplay si Epic), Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 si Stadia.

Similar Articles

2 thoughts on “Compozitorul din Vikings lucreaza si la soundtrack-ul pentru Assassin’s Creed Valhalla

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.