Razer a anuntat ca Switch-urile Mecanice Razer, premiate in multiple randuri, vor fi disponibile la sfarsitul anului si pe tastaturi produse de terti. De asemenea, a anuntat si ca sistemul sau de iluminare, Razer Chroma, va deveni disponibil si pe dispozitivele anumitor parteneri, permitandu-le si mai multor gameri sa se bucure de cea mai completa experienta de personalizare.

Switch-urile Mecanice Razer

Dezvoltate in mod special pentru a raspunde la nevoile gamerilor, switch-urile mecanice de la Razer sunt recunoscute pentru viteza si acuratetea lor. Concepute sa aiba o durata de viata extinsa cu cel putin 60% fata de switch-urile mecanice standard, acestea sunt alegerea multor milioane de gameri si de jucatori profesionisti din intreaga lume.

Disponibile pana acum doar pe produsele de varf precum seria Razer BlackWidow, switch-urile vor debuta spre sfarsitul anului si pe tastaturi produse de parteneri. Lista exacta de producatori terti care vor adopta aceasta tehnologie va fi anuntata la sfarsitul anului.

Switch-urile mecanice Razer

“Multe dintre tastaturile disponibile pe piata se lauda ca au fost concepute pentru gameri, dar folosesc switch-uri concepute pentru orice altceva, dar nu gaming,” a declarat co-fondatorul si CEO-ul Razer, Min-Liang Tan. “Pe de alta parte, switch-urile noastre au fost dezvoltate special pentru gaming si suntem incantati sa vedem din ce in ce mai multi parteneri dornici sa profite de acest avantaj, extinzand astfel beneficiile pentru si mai multi jucatori.”

Toate cele trei tipuri de switch-uri mecanice Razer se vor regasi pe tastaturile produse de parteneri:

  • Switch-ul Razer Green: ofera un raspuns tactil si un sunet distinct, impreuna cu puncte de actionare si de resetare optimizate pentru cea mai buna performanta atat in folosirea in cadrul jocurilor, cat si in cazul redactarii de text.
  • Switch-ul Razer Orange: ofera un raspuns tactil, fara acel sunet distinct. Ofera aceeasi performanta optimizata, iar forta necesara pentru actionare este redusa fata de Switch-ul Razer Green, oferind o experienta de gaming silentioasa.
  • Switch-ul Razer Yellow: ofera actionare ultra-rapida la o distanta de doar 1.2mm si silentiozitate maxima, pentru gaming intr-un ritm alert, unde fiecare milisecunda conteaza.

Entuziastii care prefera tastaturile DIY, construite personal, se vor bucura sa afle ca Switch-urile mecanice Razer vor putea fi achizitionate si individual de la sfarsitul anului. Mai multe informatii despre Switch-urile mecanice Razer sunt oferite la standul L0003 din cadrul Computex 2018.

Razer Chroma

Razer Chroma, cea mai avansata platforma de iluminare, include suport nativ pentru sute de jocuri video populare precum Overwatch, Fortnite, Quake Champions sau Diablo. De asemenea, Razer Chroma poate fi integrat si cu iluminarea inteligenta Philips Hue, oferind jucatorilor posibilitatea crearii unui ambient in care fiecare bec din camera contribuie la crearea unei experiente de gaming nemaivazute pana acum.

In prezent, majoritatea gamerilor au parte de o experienta in care efectele de iluminare oferite de carcasa PC-ului si diferitele componente din ea, precum placa de baza, memoriile sau ventilatoarele nu sunt sincronizate cu perifericele Razer.

Programul Razer Chroma Connected Devices le va permite unor parteneri precum MSI, NZXT, AMD, Thermaltake, Lian Li, Vertagear, Gigabyte si Ducky sa se foloseasca de protocolul de iluminare al Razer prin intermediul unui API care permite sincronizarea componentelor cu sistemul de iluminare Chroma prin apasarea unui singur buton.

“Jucatorii din zilele noastre dispun de mai multe dispozitive cu iluminare RGB, dar nu se pot bucura complet de experienta, pentru ca acestea nu comunica intre ele,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul si CEO-ul Razer. “Pentru prima data in istorie, le permitem partenerilor nostri sa intre in platforma Chroma, creand astfel solutii care sa rezolve aceste situatii, pentru beneficiul tuturor.”

Adaugarea tehnologiei Razer Chroma in dispozitivele si componentele produse de cei opt parteneri majori, le permite jucatorilor sa sincronizeze efectele de iluminare Chroma pentru intregul lor sistem, chiar daca detin dispozitive provenite de la brandurile partenere.

Primele produse de la producatori terti cu suport pentru Razer Chroma vor fi lansate in cel de-al patrulea trimestru din 2018. Mai multe informatii despre Chroma Connected Devices Program vor fi prezentate de Razer in cadrul Computex 2018 la standul L0003.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.