Nvidia a lansat un nou driver Game Ready pentru Control, care este disponibil incepand de astazi. Jocul este deja recunoscut pentru grafica ray-traced si face parte din bundle-urile GeForce RTX.

Control a primit recenzii pozitive, cu note mari in ceea ce priveste gameplay-ul si grafica. Un clip in care sunt prezentate caracteristicile grafice ale jocului este disponibil aici. Un ghid pentru performantele si grafica in Control este disponibil pe GeForce.com, unde sunt detalitate efectele ray-traced pentru PC.

Ca o atestare suplimentara a calitatii, fiecare driver Game Ready dispune de certificare WHQL de Microsoft. Driverele Nvidia Game Ready sunt disponibile in ziua lansarii sau inainte de lansare pentru aproape toate titlurile majore si sunt configurate pentru a oferi performante optime.

Control este un joc video de actiune-aventura, dezvoltat de Remedy Entertainment si publicat de 505 Games. Jocul se invarte in jurul Biroului Federal de Control, o agentie secreta guvernamentala din SUA insarcinata cu conturarea si studierea fenomenelor care incalca legile realitatii.

Jucatorii vor investiga agitatia din jurul agentiei FBC prin intermediul personajului Jesse Faden, care se intampla sa ajunga la Oldest House cand totul merge putin … prost. Exploreaza, lupta si foloseste abilitati pentru avea un avantaj. Si daca sunteti tipul de jucator care adora sa exploreze fiecare coltisor si zgomot, exista o multime de secrete in stil Metroidvania pe care le puteti descoperi si exploata pe masura ce arsenalul dvs. se extinde.

Prin instalarea noului Driver Game Ready, veti optimiza performanta si experienta dvs. in explorarea Biroului Federal de Control, care accentueaza in mod natural si realist reflexiile ray-traced, luminile si umbrele.

Similar Articles

One thought on “Control este acum disponibil pentru milioane de gameri GeForce

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.