Cooler Master isi reimprospateaza linia de mousi de gaming cu doua produse indreptate spre mai multe feluri de utilizatori.

Si cand e vorba de „feluri” te utilizatori de mousi, primul lucru la care ne deosebim multi, in afara de jocul pe care-l jucam, e felul in care tinem mouse-ul cand ne jucam – asadar, grip-ul, priza pe mouse. Fie ea palm, claw sau fingertip grip, Cooler Master a venit cu o solutie pentru toti. Totusi, noi deja am avut la review mouse-ul Cooler Master MasterPro L.

MM530 este un mouse pentru cei care folosesc palm grip, avand un design ergonomic. Este succesorul CM Storm Mizar si Alcor, fiind usor inspirat si din forma Microsoft Intelli. Pe margini are suprafete de cauciuc, care insa, la unele modele de mousi, se cam uzeaza in timp.

MM520, pe de cealalta parta, este dedicat celor cu un stil mai agresiv de a tine mouse-ul – claw grip. Daca insa ai o mana mult mai mare ca mouse-ul, poti deja sa folosesti fingertip. El ar fi dedicat atat jocurilor FPS, dar si MOBA sau RTS.

Ambii mousi beneficiaza de senzorul Pixart 3350 cu pana la 12000 DPI, butoane Omron care rezista la 20 de milioane de apasari, constructie din plastic PBT rezistenta, dar si iluminare RGB. Au 3 zone de iluminare RGB.

Pretul amandurora este de 50 de euro.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.