Corsair a achizitionat producatorul de controllere Scuf Gaming, astfel intrand si in acest domeniu cu produse premium.

Inca de la infiintarea lor in anul 2011, cei de la Scuf au inteles faptul ca o marime nu este potrivita pentru toti gamerii si astfel au setat un nou standard de performanta pentru controllerele de Xbox, Playstation, dar si cei ce raman dedicati batranului fenomen de PC gaming.

In comparatie cu controllerele standard, cele de la Scuf sunt modulare prin design si caracteristici, construite prin specificatii pentru miscari reduse ale mainii si a obtine un avantaj al performantei, facand pentru jucatori mai usor sa utilizeze un astfel de dispozitiv.

Controllerele Scuf dispun de o gama larga de componente configurabile, precum un sistem de control am manetei, manete detasabile, thumbsticks customizabile, D-pads si multe altele.

Scuf Gaming

Suntem entiziasmati sa ne marim portofoliul cu unul din liderii indistriei si intrarea pe segmentul de controllere de gaming pentru a ajuta gamerii sa joace la potential maxim. Scuf sunt lideri de piata cand vine vorba de controllere pefroamnte si sunt un ingredient important folosit de catre multi jucatori profesionisti. Scuf reprezinta o aditie excelanda portofoliului vast al produselor Corsair si Elgato. Andy Paul, CEO si fondator Corsair.

In ultimii 10 ani am lucrat neincetat pentru a crea produse ce fac produsele Scuf printre cele mai preferate controllere de catre jucatorii profesioniti de top. Controllerele reprezinta cea mai importanta conexiune dintre un individ si jocul sau, astfel devenint extensia jucatorului pentru a atinge performanta maxima. Suntem foarte fericiti ca ne unim fortele cu cei de la Corsair, cu care impartatim DNA similar cand vine vorba de inovatie si design cand vine vorba de piata de gaming. Corsair ne va ajuta sa aducem acest lucru mai departe, astfel sa atingem urmatorul pas. Duncan Ironmonger, CEO si fondator Scuf Gaming.

Brand-ul Scuf ramane ca entitate separata in familia Corsair si continua sa opereze in sediul lor din Atlanta, la fel ca birourile regionale. Toate achizitiile curente, garantii sau altele sunt neafectate de aceasta actiune si vor fi in continuare asigurate de catre Scuf gaming

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.