Corsair K70 RGB PRO este cel mai nou produs din line-up-ul tastaturilor Corsair K70, nume probabil deja cunoscut vouă.

Seria de tastaturi Corsair K70 este una dintre cele mai populare în rândurile gamerilor, fiind cunoscute pentru calitatea pe care o prezintă. De curând, Corsair au lansat in mod oficial noul model K70 RGB PRO, care cel mai probabil este menită să fie un reboot al anteriorului model, K70 PRO MK.2.

Corsair K70 RGB PRO | WASD.ro

Noul Corsair K70 RGB PRO se recomandă în special prin integrarea noului procesor AXON, coferind o viteză de procesare de până la opt ori mai mare. Probabil te întrebi cu ce ajută o tastatura sa aibe un procesor mai rapid, că na… până la urma e doar o tastatură, nu? Un procesor mai bun facilitează transmiterea mult mai rapidă a inputurilor și îmbunatățește fluiditatea și complexitatea modelelor de iluminare cu care dorești să îți înzestrezi tastatura. Astfel, în cifre, AXON asigura scanarea tastelor la o viteză de 4GHz (4000 MHz) și fluiditate a animațiilor RGB pentru până la 20 de straturi (layers) configurate.

Construcția sa are la bază o structură de aluminiu pentru a oferi rigiditate și durabilitate sporită. K70 RGB PRO se conectează la PC prin intermediul unui cablu detașabil USB-C. De asemenea, palm rest-ul este și el detașabil, iar prinderea de tastatură este magnetică.

K70 PRO RGB este disponibilă în mai multe modele cu switch-uri diferite, toate fiind de tip Cherry MX. Modelele includ silențioasele MX Red și rapidele MX Speed. Keycap-urile sunt din PBT dublu-injectat, cu perete de 1.5 mm grosime, și modelate astfel încât uzura în timp sa fie minimă. Fiecare tastă este iluminata RGB individual, alături de cele multimedia și pot fi configurate și sincronizate cu restul dispozitivelor compatibile direct din Corsair iCUE. De asemenea, precum pe modelul K70 PRO MK.2, avem un scroll-wheel dedicat controlului sunetului.

Design-ul lui K70 RGB PRO este într-adevăr o îmbunătățire reală adusă față de modelul anterior. Noul aspect este mult mai elegant și mai puțin agresiv, implicit mai ușor integrabilă în mai multe contexte decât exclusiv „gaming-ul”.

Momentan nu suntem siguri cu privire la momentul disponibilității lui K70 PRO RGB în Romania. Precomenzi se pot efectua încă de acum direct de pe pagina Corsair pentru regiunea Americii de Nord, urmând ca în timpul lunii martie sa fie disponibilă global prin intermediul distribuitorilor autorizați Corsair.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.