Cea mai mare organizatie de gaming din Franta, Team Vitality, a anuntat parteneriatul cu cei de la Corsair, unul dintre producatorii de periferice de top.

Team Vitality, care are echipe de top in scenele de Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Rocket League, Fortnite si alte jocuri vor avea de acum suportul celor de la Corsair.

Acestia vor primi o gama mai larga de produse Corsair premium, precum tastatura mecancia K70 RGB MK2 sau mouse-ul de gaming customizabil Nightsword RGB.

Mai mult, cei de la Corsair vor colabora cu jucatorii ce fac parte din Team Vitality pentru a dezvolta periferice proiectate pentru gaming la nivel profesionist.

Inca de la infiintare in anul 2013, Team Vitality s-a instalat in fotoliul de lider in scena esportului din Franta iar apoi pe scena internationala, avand in prezent mai multi de 50 de jucatori profesionisti precum Zywoo, ce a fost ales cel mai bun jucator de CS:GO in anul 2019, dar si Cabochard ce este recuscut ca un top laner foarte bun in League of Legends.

Team Vitality au sediul in Paris, la V-hive, dar si o locatie secundara la Stade de France. Ambele locatii vor fi echipate cu periferice Corsair.

 

Suntem extrem de entuziasmati de parteneriatul cu cel mai mare nume din scena esportului din Franta. Team Vitality a demonstrat in mod constant ca au pedigree in scena gaming-ului, precum CS:GO si suntem pregatiti sa-i sustinem si mai mult in drumul lor spre succes. Lauren Premo, Director of Gaming Marketing Corsair.

Aceasta colaborare cu gigantul Corsair marcheaza o noua borna pentru Team Vitality. Semnand un contract pe o durata mai lunga de timp cu un brand atat de renumit confirma faptul ca scena noastra este in continua crestere. Cum spectatorii scenei esport este in continua crestere, suntem mandri ca suntem printre liderii ce imping aceasta crestere.

Suntem incantati de colaborarea profesionista cu cei de la Corsair ce se anunta in proiect ambitions de ambele parti, construit in jurul unui plan pe mai multe nivele. Este de asemenea important pentru noi ca suntem asociati cu un brand de talia lui Corsair, astel putand sa ajutam jucatorii nostri sa evolueze la capacitatea maxima. Nicolas Maurer, CEO of Team Vitality

Corsair se adauga unei liste de parteneri cu renume ai celor de la Vitality, in prezent organizatia franceva lucrand cu branduri precum Adidas, Renault sau Orange.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.