Corsair Glaive e un mouse customizabil care poate reprezenta o tentatie pentru anumiti jucatori.Cand vine vorba de forma unui mouse, aceasta nu prea poate fi schimbata de regula, asa ca faptul ca poti testa un mouse inainte sa-l cumperi e un mare plus. Cei de la Corsair au dovedit cu soarecii R.A.T. ca un mouse poate fi adaptat intr-o masura la preferintele utilizatorului, iar Glaive incearca sa faca acelasi lucru, dar intr-o mai mica masura. Si, per ansamblu, e cu mult diferit fata de Corsair Harpoon, caruia i-am facut review nu de mult (inclusiv ca pret).

Principalul atuu si noutate pe care le aduce acest nou mouse de la Corsair sunt cele 3 surpafete interschimbabile care se pot monta pe partea stanga a mouse-ului.

Forma per ansamblu e destul de „fluenta” din ceea ce se vede, nefiind prea colturos ca design. Scroll-ul este de aluminiu cu suprafata cauciucata, garantandu-se un raspuns cat mai bun.

Vine echipat cu senzorul PMW3367, cu o sensivitate de la 100 pana la 16,000 DPI. DPI-ul e schimbat in trepte si pana la 5 profile pot fi salvate in memoria on-board. Avem (acum clasicele, am putea spune) switch-uri Omron, care asigura pana la 50 de milioane de click-uri si un feedback bun.

Desigur, nelipsita iluminare RGB este si ea prezenta in 3 zone, putand fi programabila din software.

Pretul recomandat este de 80 de euro/70 de dolari.

Corsair Glaive

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.