Corsair, compania aceea cunoscuta pentru componentele si sistemele de racire pe care le produce a decis sa intre si pe piata monitoarelor de gaming.

Avand un portofoliu extrem de mare de periferice pentru streameri si gameri, Xeneon 32QHD165 le completeaza perfect portofoliul.

Panoul este un IPS Quandtum Dot la 165 Hz cu rezolutie 2560×1440. Diagonala monitorului este de 32 inci si deja puteti sa va dati si voi seama ce inseamna acel nume de produs.

Sunt de fapt specificatiile cheie.

Monitorul este compatibil cu G-Sync si Freesync Premium. Asta inseamna ca nu vine echipat cu minimalistul controller de la Nvidia.

Monitorul are in dotare si un filet de ¼” si pot fi montate usor diferite echipamente video.

Dar poate cea mai misto caracteristica a acestui monitor o reprezinta ecosistemul in care se afla. Monitorul se combina atat cu iCUE, cat si cu Elgato Stream Deck.

Cu iCUE pot fi ajustate toate setarile fara sa te mai chinui sa cauti butoanele monitorului pe spatele acestuia. Si partea cea mai misto o reprezinta de fapt posibilitatea de a utiliza Stream Deck sau iCUE Nexus Touch Screen pentru a schimba setarile on the fly.

Pe partea de conectivitate sta si bine, dar si prost in acelasi timp. Avem 2 USB 3.1 TypeA si 2 USB 3.1 TypeC, iar pentru semnal video doua port-uri HDMI 2.0 si un DisplayPort 1.4.

Pretul specificat al monitorului este de 799$.

Actualmente nu avem detalii despre cand o sa devina disponibil in Romania.

Similar Articles

One thought on “Corsair isi fac debutul pe piata monitoarelor cu Xeneon 32QHD165

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.