Dock-ul Corsair BT100 Thunderbolt 3 este creat pentru cei care duc lipsa de port-uri pe laptop, dar au macar un Thunderbolt 3. Elgato Ring Light este tot ce are nevoie un streamer de Twitch sau YouTube in materie de iluminare.

Corsair BT100 Thunderbolt 3 Dock

Dock-ul are un design minimalist, o carcasa de aluminiu cu colturi rotunjite si un profil subtirel. Bandwidth-ul maxim de 40 GBs este segmentat pentru porturile USB-C, USB-A si HDMI. Permite conectarea unui set-up dublu de monitoare 4K la 60Hz. Dispozitivele flamande se pot incarca cu pana la 85W, iar telefoanele si alte gadget-uri mai umile la 30W.

How to Set Up the CORSAIR TBT100 Thunderbolt 3 Dock

Porturi integrate:

  • 2 x USB-C 10Gbps
  • 2 x USB-A 5Gbps
  • 1 x Gigabit Ethernet
  • 2 x HDMI 2.0
  • 1 x SD card reader
  • 1 x 3.5mm jack

Corsair au facut si un tutorial micut in care explica instalarea dock-ului. Pretul pentru BT100 Thunderbolt 3 Dock va fi aprox 1.100 lei ($260).

Elgato Ring Light

Mot-a-mot, este un inel de iluminare in interiorul caruia poate fi andocata camera de filmat. Elgato este un sub-brand Corsair dedicat streaming-ului, iar asta se vede in Ring Light.

Inelul este echipat cu functionalitati foarte usoare de folosit: are butoane de -/+ de unde se poate seta intensitatea luminii de 2.500 de lumeni si temperatura culorii intre 2.900 – 7.000 K. Toate acestea pot fi modificate si prin Wi-Fi din aplicatiile de iPhone, Android, Mac sau Windows, sau chiar prin customizarea unui Elgato Stream Deck.

Are un diametru de 17 inch, doua straturi de difuzie pentru a nu orbi subiectul si de a nu emite caldura excesiva. Asemenea Key Light si Key Light Air, Ring Light dispune de aceleasi LED-uri OSRAM fara licarire.

In cutie vine cu un stalp telescopic, care se poate atasa de birou printr-o clama, si un pivot 3D. Acestea permit setarea intalitmii si a unghiului cadrului. Camera se ataseaza in centrul inelului printr-un surub de 1/4 inch. Acea clema poate fi inlocuita cu un stand la un pret extra, evident, fiind un sistem modular, iar camera este interschimbabila cu telefonul daca aveti si Elgato Phone Grip.

In Romania il gasiti la 1.230 lei.

Similar Articles

One thought on “Corsair lanseaza BT100 Thunderbolt 3 Dock si Elgato Ring Light

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.