Corsair anunta lansarea memoriei DDR4 DOMINATOR PLATINUM RGB, depasind din nou limitele pentru premium. DOMINATOR PLATINUM RGB ofera performantele ridicate pe care entuziastii de PC le cer pentru sistemele lor de ultima generatie, reinnoind design-ul celebru si iconic al DOMINATOR PLATINUM.

Un radiator actualizat cu constructie integrala din aluminiu, cipuri de memorie ordonate manual, frecvente de pana la 4800 MHz si iluminat RGB individual adresabil – acestea sunt caracteristicile care definesc Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB.Fiecare modul al DOMINATOR PLATINUM RGB reprezinta o caracteristica premium esentiala, avand un PCB custom cu 10 layere, care garanteaza calitatea si stabilitatea semnalului. Fiecare cip de memorie este sortat manual si protejat pentru a asigura timpii de raspuns stransi si performanta de inalta frecventa, kit-urile fiind disponibile de la 3000MHz pana la 4.800MHz, cu spatiu suficient pentru overclocking.

DOMINATOR PLATINUM RGB se raceste chiar si in conditii extreme, datorita tehnologiei patentate de racire Dual-Path DHX a firmei Corsair.

O bara de top din aliaj de zinc turnat sub presiune contine 12 LED-uri ultra-luminoase CAPELLIX RGB de la DOMINATOR PLATINUM RGB. Aceasta este prima data cand Corsair foloseste aceasta noua metoda de montare LED.

Cu doar 0,2mm³, LED-urile CAPELLIX depasesc LED-urile conventionale in aproape toate modurile. Acestea sunt capabile sa fie mai stralucitoare si sa dureze mai mult timp, consumand mai putina energie cu o eficienta energetica mai mare. Acest lucru are ca rezultat o iluminare mai vie, uimitoare decat orice alta memorie RGB disponibila in prezent, fara a afecta performanta sau temperaturile, datorita consumului redus de energie.

 

Software-ul Corsair iCUE permite o personalizare profunda pe DOMINATOR PLATINUM RGB. Asigurati-va ca memoria se executa la intregul sau potential cu o monitorizare in timp real a sistemului care urmareste temperatura si frecventa. Personalizarea luminii RGB de la iCUE va permite sa alegeti din zeci de profile de iluminare prestabilite sau sa creati propriile modele si efecte cu control complet asupra fiecarui LED individual. De asemenea, iCUE poate sincroniza iluminarea in toate dispozitivele compatibile cu acesta pentru efecte de iluminare cu adevarat complexe.

DOMINATOR PLATINUM RGB este disponibil intr-o gama larga de capacitati si frecvente, fiind vandut in kit-uri de doua, patru si opt module. DOMINATOR PLATINUM RGB devine si cel mai rapid kit de memorie air-cooled disponibil cu kit-ul de 4,800 MHz, 2 x 8 GB, care ruleaza pe placile de baza ASUS Z390 Maximus XI GENE si Z390 Maximus XI Apex si un CPU Intel Core i5 8600k.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.