Corsair a prezentat un nou produs din seria de coolere Hydro X. Acesta se numeste XD7 RGB si este un combo pompa-rezervor.

Cand vine vorba de constructia sistemelor, unul dintre elementele cheie este racirea acestora. Pentru cei ce vor sa limiteze zgomotul pe care PC-ul lor il produce, exista modalitatea racirii cu lichid.

Corsair aduce acum o noua propunere interesanta in domeniul liquid cooling-ului, pompa-rezervor XD7 RGB.

Combo-ul XD7 RGB este pus in miscare de o pompa Xylem D5, integrata in corpul acestuia. Dispune de 3 perechi de porturi de iesire/intrare, ranforsate cu nailon, cu care sa fie legat la sistemul de racire al procesorului, al placii video sau la un radiator.

Placa realizata din acrilic transparent care se conecteaza la traseul sistemului de racire are un rezervor de 140ml si este iluminata de 36 de LED-uri individuale. Culoarea acestora poate fi personalizata prin intermediul unui controller ICUE, care se achizitioneaza separat.

Corsair spune despre noul XD7 ca este compatibil cu o multitudine de carcase, printre care se numara si seriile Corsair 7000, 5000 si 4000. XD7 RGB are un sistem universal de montare si poate fi instalat in locul unui radiator de 360mm. De asemenea, imita infatisarea unei configuratii cu 3 ventilatoare frontale, facilitand o integrare ceva mai aspectuoasa.

XD7 RGB vine cu un cablu cu 24 de pini, lucru care ii permite sa poata fi pornit separat de restul sistemului. Astfel se creaza un proces de mentenanta mai sigur. De asemenea, vine si cu un sensor care transmite, in timp real, temperatura din interiorul sistemului de racire.

Noul XD7 RGB se lanseaza in doua variante, negru si alb. Pe langa acesta, Corsair aduce variante albe pentru inca doua produse din gama Hydro X. Cele doua sunt radiatorul Hydro X XR5 si tubulatura Hydro X Series XT Hardline.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.