Corsair anunta lansarea noii tastaturi K83 Wireless Entertainment Keyboard, oferind un control unic si versatilitate pentru PC-urile din living si pentru setup-urile de divertisment de acasa. Imbinand stilul rafinat si constructia din aluminiu, cu navigare avansata si control flexibil asupra unei game variate de dispozitive, inclusiv Smart TV-uri si playere media streaming, K83 Wireless este elementul central al oricarui mijloc de divertisment modern.

Pe langa elegantul cadru din aluminiu si butoanele Corsair personalizate cu LED-uri de culoare alba din spate, K83 se mandreste cu un aspect cheie intuitiv, care pune pe primul loc accesibilitatea tastelor esentiale ale divertismentului, indiferent daca controlati redarea, cautati urmatorul episod sau va relaxati la un joc.Navigarea in bibliotecile media mari necesita mai mult decat taste, de aceea K83 Wireless include o multitudine de moduri de a cauta continut sau chiar de a juca jocuri ocazional de pe canapea. De asemenea, tastatura dispune de un joystick care va face munca si cautarea de continut mai usoara. Bineinteles, poate fi folosit si in jocuri, acesta reusind sa inlocuiasca un gamepad.

Un touchepad ce permite atingeri multiple (multi-touch) si butoane de mouse in stanga si dreapta care fac cursorul mouse-ului sa se miste cu usurinta, lucru ce ii permite sa aiba click-uri mai rapide.

Tehnologia detinuta de Corsair permite conectarea la USB a tuturor dispozitivelor compatibile pentru o configurare usoara si viteza wireless de 1 ms 2,4 GHz. De asemenea, utilizeaza criptarea wireless AES pe 128 biti pentru a va proteja datele personale. Aditia unei optiuni bluetooth wireless de frecventa scazuta ofera mai multa flexibilitate pentru conectarea rapida la cat mai multe dispozitive fara un port USB.

De asemenea, un acumulator reincarcabil USB incarca K83 Wireless, oferind pana la 40 de ore de utilizare continua.

In sfarsit, K83 Wireless profita de software-ul Corsair iCUE pentru personalizarea intensa printr-o singura interfata intuitiva. Utilizatorii pot recalibra si ajusta joystick-ul, pot crea macro-uri si taste remap, pot regla iluminarea din spate a LED-urilor si pot configura gesturile touchpad-ului din Windows.

In concluzie, Corsair K83 Wireless ofera o gama larga de optiuni pentru a facilita navigarea de continut, fiind capabila sa ofere o experienta satisfacatoare in jocuri.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.