Corsair lanseaza noua gama premium de casti dedicata gamerilor, Corsair Virtuoso RGB Wireless si Corsair Virtuoso Wireless SE.

Virtuoso RGB Wireless ofera un sunet si o calitate vocala fabuloasa, livand o frecventa audio intre 20 Hz si 40.000 Hz, alaturi de un microfon detasabil ce rivalizeaza cu cele de studio.

Fabricate si aranjate pentru a asigura un comfort exceptional si un look superb, Virtuoso RGB Wireless este disponibil in trei culori: alb, negru si gri.

 

La alegere, perechea de casti se poate conecta fie prin jack 3.5 mm, fie utilizand tehnologia Slipstream Wireless.

Corsair Virtuoso RGB Wireless sunt proiectate astfel incat ofera cea mai precisa si impresionatata calitate audio pe care Corsair a oferit-o intr-o pereche de casti de gaming.

Multumita difuzoarelor de 50 mm ce folosesc magneti neodymium, ce-s amplasate cu grija manual in raza +/-1 dB de toleranta pentru performanta exceptionala, perechea de casti atinge frecvente duble ce sunt in general pe casti de gaming. Asta permite ca redarea sunetului sa fie detaliata si precisa.

Desigur este crucial ca sa-ti auzi coechipierii, dar la fel este si ca ei sa te auda clar. Asta este motivul pentru care Virtuoso RGB Wireless este dotat cu un microfon detasabil omni-directional ce poate atinge frecventa de 10.000 Hz, aproximativ dublu ce se gaseste in general la o pereche de casti de gaming wireless.

Corsair Virtuoso RGB Wireless

In timp ce castile traditionale sunt limitate la un singur tip de conexiune, Virtuoso RGB Wireless ofera trei modalitati diferite de conectate.

Anume wireless utilizand tehnologia Slipstream, prin cablu USB si prin clasicul jack 3.5 mm ce are 4 pini, astfel asigurand compatibilitatea cu o vasta gama de produse cum ar fi PC-uri, console, telefoane, tablete si altele.

Perechea de casti vine dotata cu un acumulator intern ce poate tine in viata aceasta pana la 20 de ore, insa este dotata si o functie smart-wake, astfel in momentul cand Virtuoso RGB Wireless sunt date jos de pe cap de exemplu acestea intra in standby, iar cand sunt puse iar pe cap acestea se pornesc automat.

Cand sunt conectate prin cablul USB sau prin Slipstream Wireless, Corsair Virtuoso RGB Wireless pot fi customizate in diverse feluri utilizand software-ul Corsair iCUE. Se pot customiza profile audio, egalizatoare si iluminarea RGB.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.