Pe 1 Noiembrie, Corsair au anunțat lansarea a două noi modele de SSD-uri M.2. Modelele MP600 GS și MP600 PRO NH au fost adăugate actualei game de medii de stocare pentru a oferi utilizatorilor o varietate și mai mare din care să-și poată alege mediul de stocare potrivit fiecăruia.

După cum probabil deja știm, modelele din seria MP600 funcționează utilizând interfața PCI-E 4.0 NVMe M.2, fiind astfel unele dintre cele mai rapide SSD-uri actual existente pe piață.

Astfel, MP600 GS este modelul de buget, entry level, în timp ce MP600 PRO NH, este un model lansat aniversar dedicat seriei de înaltă performanță, MP600 PRO.

Ambele SSD-uri sunt în format M.2 2280, având profilul redus pentru a spori plaja de compatibilitate, și sunt dotate cu cipuri de memorie NAND 3D TLC.

Corsair MP600 GS

Corsair MP600 PRO NH & Corsair MP600 GS

Corsair MP600 GS oferă echilibrul dintre performanță, preț și capacitate, fiind adresat celor ce caută un upgrade accesibil pentru sistemele PC sau laptopuri. Acesta oferă o durabilitate de până la 1200 TB scriși și este disponibil în modele de 500GB, 1TB și 2TB.

Viteza de citire secvențială pe care o poate atinge un astfel de model este de până la 4.8 GB/s, fiind un produs introductiv ideal pentru cei care abia trec la stocarea pe interfața PCI-E 4.0.

Corsair MP600 PRO NH

MP600 PRO NH aduce performanța de vârf a gamei MP600 PRO, totul într-un SSD low-profile compatibil cu majoritatea plăcilor de bază, laptopurilor și consolelor. MP600 PRO NH poate oferi viteze de citire secvențială de pânp la 7 GB/s, alături de scriere secvențială de până la 6.5 GB/s.

Un astfel de SSD poate spori timpii de boot și de încărcare în majoritatea scenariilor, chiar și în cazul sistemelor celor mai performante. Modelele MP600 PRO NH sunt adresate celor mai pasionați dintre noi, oferind un preț competitiv în raport cu performanța și capacitatea pe care o oferă. SSD-urile MP600 PRO NH sunt disponibile în capacități de stocare începând de la 500 GB, până la 8 TB.

Atât MP600 PRO NH cât și MP600 GS sunt vândute alături de o poliță de garanție de 5 ani. Acestea pot fi achiziționate de pe pagina producătorului și de pe rafturile magazinelor.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.