Corsair lanseaza perechea de casti Virtuoso RGB Wireless XT, varful gamei sale de audio. Fata de versiunea precedenta, acestea vin cu cateva mici imbunatatiri, printre care si un mod Bluetooth.

CORSAIR VIRTUOSO RGB WIRELESS XT Gaming Headset – Incredible Sound, Impeccable Clarity.

Noile casti de gaming Virtuoso RGB Wireless XT fac parte din varful gamei premium de la Corsair si sunt compatibile cu aproape orice sursa audio. Noul headset este menit sa ofere aceeasi experienta calitativa pe PC, Mac, PS5/PS4, Xbox Series X|S (valabil doar prin conexiune cu fir), Nintendo Switch si telefoane mobile.

Castile au conexiune wireless duala prin Bluetooth si Slipstream (2.4 GHz), impreuna cu optiunea de conectare prin fir USB, dar si Jack de 3.5 mm. Asemanator castilor HS75 XB, Virtuoso XT au Dolby Atmos 3D incorporat.

In urma mai multor lansari de produse pe parcursul acestui an, echipamentele XT definesc noua calitate premium. Astfel, Virtuoso XT si mouse-ul Katar XT sunt doar cateva exemple din urmatoarea generatie de produse Corsair de top.

Pe langa toate acestea, castile au drivere audio de 50mm din neodim. Bateria noilor Virtuoso tin in medie 15 ore dupa o incarcare completa si vin cu un mod de economisire a bateriei. Acesta din urma face uz de un accelerometru incorporat care detecteaza lipsa miscarii si activeaza modul ,,smart-wake”.

Virtuoso XT ating frecvente intre 20 Hz si 40.000 Hz. Ca referinta, restul castilor de gaming se opresc undeva la 20.000 Hz.

Ca la oricare alt produs Corsair, customizarea RGB se face prin intermediul aplicatiei iCUE.

Deocamdata, castile sunt disponibile doar pe magazinul online Corsair, urmand sa apara curand si pe piata europeana.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.