Corsair anunță o colaborare foarte frumoasă cu publisherul de jocuri 2K Games cu ocazia lansării titlului Tiny Tina’s Wonderlands.

Cu precădere, utilizatorii de echipamente compatibile Corsair iCUE vor avea la dispoziție activarea unui efect RGB care să lucreze în timp real împreună cu jocul. Acest efect vă va oferi o experiență imersivă de joc cu ajutorul iluminării controlabile din iCUE. Mai jos găsiți atașate o serie de poze din timpul rulării jocului pentru a vă putea face o idee despre cum se va prezenta efectul.

Tiny Tina’s Wonderlands este un joc dezvoltat de studioul de jocuri Gearbox Software și publicat de 2K Games. Și este cumva legat de universul Borderlands, Tiny Tina fiind unul dintre cele mai populare NPC-uri al seriei de jocuri menționată mai sus. Jocul va fi de tip  Action RPG combinat cu FPS, în cadrul căruia scopul de bază este creșterea nivelului caracterului pentru a învinge Lordul Dragon.

Astfel de colaborări sunt mai mult decât bine-venite și chiar îmi doresc ca pe viitor să văd implementări de genul care integrează cât mai mult din sistemul de iluminare RGB. Până una-alta însă ne putem bucura și de alte alternative de imersiune în multe dintre cele mai populare jocuri, însă aceste alternative utilizează în special iluminarea perifericelor de la brandurile au implementat acest feature.

Tiny Tina's Wonderland Corsair | WASD.ro

Efectul RGB dedicat jocului Tiny Tina’s Wonderlands va fi disponibil în Corsair iCUE începând cu data de 25 martie, odată cu lansarea jocului. De asemenea, tot cu ocazia lansării jocului, Corsair vor susține o tombolă pentru șansa de a câștiga un PC custom inspirat de Tiny Tina’s Wonderlands, alături de un set de periferice Corsair și o copie a jocului. Pentru mai multe detalii intrați pe pagina Corsair.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.