Cougar lanseaza primul mouse de gaming al lor pe anul acesta – Revenger.

Dupa Minos X1 si X3, lansati anul trecut, cei de la Cougar vor sa lanseze un mouse top tier. Acesta se materializeaza prin Cougar, care beneficiaza de senzorul PMW 3360. Cei de la Cougar se lauda ca mousepad-ul nu mai e singura suprafata pe care se poate juca cu acest mouse, ci acesta se impaca foarte bine si cu lemnul sau metalul.

Alte functii presupun 6 butoane care permit folosirea a 21 de macro-uri, functii si shortcut-uri. Asezarea acestora in constructia nu pare sa afecteze pozitia normala a mainii, si permit astfel un grip natural, fara ca butoanele sa intre in cale. Mouse-ul are si onboard storage, peritand salvarea a pana la trei profile separate, fiecare cu setarile lor.

Cougar Revenger

Tot pe partea de design observam cele 2 zone de iluminare RGB configurabile – zona din spate a mouse-ului si cele 3 LED-uri care indica DPI-ul.

O sa va bucurati sa auziti ca switch-urile sunt Omron, cele mai laudate switch-uri de pe mousii de gaming ai momentului.

Cat despre software-ul cu care vine, acesta se numeste Cougar UIX System si permite configurarea tuturor aspectelor prezentate mai sus.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.