Cougar anunta astazi lansarea noului sau model de carcasa compact, Conquer Essence. Unic in abordarea premium a carcaselor compacte, Conquer Essence pastreaza toate elementele de design care au facut seria ‘’Conquer’’ unul dintre marile succese din 2017 si le da o noua viata intr-un format compact.

Aceasta abordare este unica prin faptul ca ofera caracteristici avansate de design intr-o carcasa micro ATX / Mini ITX. Ca si in cazul Conquer-ului original, atuul principal a carcasei Conquer Essence consta in design-ul sau unic. Carcasa este construita din aluminiu, avand doua panouri laterale din sticla, care creeaza o silueta frumoasa, permitand in acelasi timp o vizualizare completa a componentelor sistemului.

Prin aducerea unuia dintre cele mai cautate modele de carcasa pe piata micro ATX / Mini ITX, COUGAR ridica nivelul de design al unei intregi categorii de produse care pana acum s-au distantat puternic in ceea ce priveste caracteristicile si estetica clasei bugetare. Cu aceasta lansare, un PC premium de design compact devine mai putin o idee si mai mult o realitate.

Specificatii :

Specificatii Conquer Essence

Pe langa faptul ca este extrem de atractiva in sine, design-ul care permite vizualizarea fiecarei componente este potrivit in special pentru utilizatorii care sunt obsedati de iluminarea RGB, carcasa reusind sa stralucesca din plin. Aceasta nu este doar o carcasa frumosa, este si una care poate actiona ca o vitrina a creativitatii utilizatorilor.

Carcasa Conquer Essence aduce tot ceea ce au nevoie de gameri, avand suport pentru doua GPU-uri de 350mm, suficient spatiu pentru depozitare si posibilitatea instalarii unei solutii de racire cu lichid, pana la doua radiatoare de 240mm, garanteaza ca estetica superba a acestei carcase nu sacrifica nici un centimetru de functionalitate.

Pretul carcasei Conquer Essence este de 229 USD (195 euro).

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.