Compania producatoare de carcase, COUGAR, este mandra sa anunte sosirea ultimei si celei mai puternice actualizari a celebrei sale carcase Panzer Full Tower, si anume Panzer EVO RGB. Combinand patru capace din sticla temperata, un puternic RGB iluminat si un design inspirat industrial care a caracterizat seria, acesta carcasa ofera o cantitate masiva de spatiu si o estetica de neegalat.

Dupa cum indica si numele, iluminarea RGB se vrea a fii unul dintre punctele forte ale acestei carcase. De asemenea, acesta nu se limiteaza doar la cele patru ventilatoare puternice RGB Vortex, ci include si COUGAR Core Box, capabil sa suporte pana la 8 ventilatoare RGB COUGAR si patru benzi COUGAR RGB LED, precum si o telecomanda.

Acest lucru va oferi utilizatorilor posibilitatea de personalizare a culorilor in mai mult de 100 de efecte de iluminare RGB chiar din cutie, fara a trece prin nici o instalare de software sau intampina probleme de compatibilitate. Pentru a va asigura ca ventilatoarele RGB incluse, precum si eventualele iluminari suplimentare pe care le veti face sunt pe deplin vizibile deschideti cele patru capace din sticla de pe partea frontala, sus, stanga si dreapta.

O atentie deosebita a fost acordata aplicarii unei cantitati corecte de nuanta la sticla temperata, realizand un echilibru ideal intre un aspect elegant si intunecat atunci cand nu se utilizeaza iluminarea si o vizibilitate clara pentru toate efectele RGB. Acest lucru garanteaza o carcasa aratoasa, indiferent daca PC-ul dvs. este pornit sau oprit.

Carcasa Panzer EVO RGB continua cu traditia generoasa a seriei Panzer Full Tower cand vine vorba de specificatii, si anume: suport extensiv pentru placa de baza; spatiu suficient atat pentru SSD-uri, cat si pentru HDD-uri; conectivitate bogata (inclusiv o conexiune USB 3.1 Gen 2 Type C pentru transfer de date ultra-rapid); si suporta pana la patru placi video cu o lungime maxima de 390 mm. Mai mult decat suficient pentru a construi un PC de gaming care sa faca fata vremurilor noastre si care sa duca ultimele jocuri la setari ultra.

Nici o carcasa de gaming nu este completa fara un suport bun de racire. Ca de obicei, COUGAR nu a reusit sa respecte acesta conditie, aceasta venind cu suport pentru patru radiatoare (pana la 360 mm lungime in spatele capacelor frontale si superioare) si suport pentru opt ventilatoare, care permit prevenirea supraincalzirii, astfel incat sa nu de-a mari batai de cap in timpul jocurilor.

Specificatii:

Pret si disponibilitate

Panzer EVO RGB va fi disponibil in Statele Unite in luna iunie, la un pret de 219 USD, aproximativ 859 de lei. De asemenea, legat de sosirea lui in Romania nu se stie nimic.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.