Surpassion este cel mai nou mouse pe care il anunta Cougar. Acestia au un trecut pentru forme ciudate si indraznete, iar de data aceasta anunta un mouse cat s epoate de normal.

S-ar putea spune ca au luat-o pe drumul cel bun. Insa, stati sa vedeti ce e cu acest mouse.

Cougar Surpassion gaming mouse

Are ecran LCD pentru a putea seta parametri mai bine fara ajutorul unui driver si vine dotat cu noul senzor PMW 3330. Senzor pe care noi l-am vazut pe Asus ROG Pugio acum cateva luni.

Poate cu ocazia asta imi voi da si eu seama calumea daca senzorul este bun cu adevarat, caci implementarea amintita mai devreme nu era tocmai pe gustul meu. Pugio fiind un mouse prea mic pentru mana mea.

Poate Surpassion este ceva mai potrivit, intrucat inaltimea este un pic mai mare. Dar altfel se incadreaza cam in acelasi registru, al soarecilor de gaming micuti.

Am sa va las sa va uitati singuri la specificatiile mouse-ului pe pagina dedicata produsului.

Surpassion, este un mouse foarte interesant pentru cei 49$ cat costa pe Amazon. Sper sa ramana la fel de interesant si dupa ce vine la review si sa nu ma dezamageasca cum au facut-o multi car epe hartie aratau bine.

E bine ca macar nu este overpriced ca alte modele cu ecran pe burta si setatul parametrilor fara a necesita un software chiar se paote face mai usor folosind un ecran. Uitati-va la cat m-am chinuit cu Dream Machines DM3 Mini:).

Similar Articles

2 thoughts on “Cougar lanseaza mouse-ul de gaming Surpassion

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.