Dupa 20 de ani, trilogia originala a lui Crash primeste in sfarsit un sequel demn. Crash Bandicoot 4: It’s About Time apare pe 22 octombrie pe PS4 si Xbox One la 60$.[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=5qF5JrciMnU[/embedyt]

 

Fata de primele 3 jocuri care au fost remasterizate in 2017 intr-un singur pachet sub numele Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, succesorul lor abordeaza un stil nou de grafica. Nu este foarte diferit, dar este o schimbare sesizabila, moderna a indragitului mamifer blanos si a lumii sale.

Toys for Bob sunt dezvoltatorii din spatele noului joc. Ei s-au ocupat si de remasterizarea exceptionala a tovarasului lui Crash in Spyro Reignited Trilogy si de portarea N. Sane Trilogy-ului pe Nintendo Switch.

Mecanici noi

Vorbind de lume, intregul concept se bazeaza pe Dr. Neo Cortex, Dr. N. Tropy si Uka Uka care fac o gaura in spatiu-timp in incercarea lor de a evada de pe insula pe care au ramas naufragiati la finalul lui Warped. Desigur, putini joaca Crash Bandicoot pentru poveste, insa aceasta ipoteza le-a permis dezvoltatorilor sa introduca noi mecanici prin Quantum Masksa caror recuperare e necesara pentru restabilizarea echilibrului spatiu-timp.

Crash Bandicoot 4 It's About Time Gravity Mask
sursa: Activision

Intr-un interviu pentru GamesRadar, Paul Yan, Chief Creative Officer si sef adjunct la Toys for Bob, ne spune despre doua noi mecanici aduse de aceste Quantum Masks: masca gravitatii, care permite deplasarea pe tavane; si, desigur, masca timpului, care permite incentinirea acestuia. Pe langa masti, personajele portocalii vor putea face wall running, rope swinging si rail grinding.

Spun personajele, pentru ca jucatorii vor putea lua din nou controlul lui Coco, pe langa Crashfiind interschimbabili la orice moment.

Cum reiese si din trailer, pentru prima oara vom putea juca drept Dr. Neo Cortex in nivele create special. El va avea puterea de a transforma diferite obstacole/obiecte in platforme simple sau saltarete. Pana la urma, jocul este un platformer.

Chiar daca dupa trilogia originala au aparut 15 jocuri pe numele Crash, abia Crash Bandicoot 4: It’s About Time este succesorul de drept al primelor 3, bazandu-se pe aceeasi mecanica si poveste. La finalul trailer-ului de mai sus, personajele principale chiar fac referire la numarul de infrangeri al lui Neo Cortex ca fiind doar de 3 ori in realitate.

Si N. Sane Trilogy a fost la lansare exclusiv pe PS4, fiind portat pe PC, Xbox One si Switch abia dupa un an, in 2018, cu ajutorul Toys for Bob. Asa ca, cel mai probabil nici Crash Bandicoot 4: It’s About Time nu va ramane exclusiv consolelor, insa la origini chiar este un joc savurat cel mai bine cu un controller in mana.

 

Similar Articles

2 thoughts on “Crash Bandicoot 4: It’s About Time a fost dezvaluit

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.