Crazy VALORANT este un nou hit lansat de Killa Fonic si Roxene,  popularii interpreti de muzica trap romaneasca, in colaborare cu Riot Games, dezvoltatorii jocului VALORANT.

Valorant este unul dintre cele mai grele si rasunatoare titluri competitive de tip FPS, concurand in mod direct cu CS:GO si alte titluri de tipul acesta. Fiind un joc, ce sa vezi, publicul sau tinta este foarte apropiat ca varsta de publicul tinta al celor doi artisti mentionati mai sus. Si mai presus de toate, ambele industrii se bazeaza pe promovare in media si social media. Killa Fonic, Roxane si Riot Games ne-au aratat cum se poate impacheta un tip de material care sa ofere oportunitati atat interpretilor cat si jocului vizat, lansand piesa Crazy VALORANT alaturi de un videoclip pe platforma Youtube.

Prima data cred ca am auzit de un astfel de tip de colaborare atunci cand Travi Scott a avut concert in Fortnite insa nu prea am acordat atentie acestui cross dintre muzica si gaming, insa s-a tot intamplat in ultima perioada si cu ocazia asta pot spune ca inteleg „de unde vine si unde se duce”. Este benefic atat pentru artisiti cat si pentru jocuri din simplul motiva ca fac schimb de publicuri, expunandu-si audienta la continutul celuilalt, fiind win-win.

Videoclipul piesei cuprinde elemente specifice jocului si ii surprinde pe cei doi artisti jocand drept Phoenix si Jett, doua dintre caracterele cele mai jucate in Romania. Tinand cont totusi de faptul ca VALORANT este un joc cu renume la nivel global, nu pot intelege de ce nu au realizat piesa in limba engleza pentru a fi mai usor inteleasa de toti cei care o asculta.

Aceasta nu este prima miscare de acest gen a celor de la Riot Games, nu in urma cu mult timp realizand o colaborare cu COJO. Acestia au lansat melodia Annie, dedicata eroului Annie din League of Legends.

Asa ca ma astept ca in viitor sa vad mai multe initiative de acest gen din moment ce par bine primite de ambele audiente.

Similar Articles

2 thoughts on “Crazy VALORANT – cand gamingul se combina cu trapul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.