Creative Technology anunta astazi lansarea castilor de gaming Sound BlasterX H6, alegerea perfecta pentru pasionatii de gaming pe PC, Xbox, PS4 si Nintendo Switch.

Acestea ofera un design cu totul nou, precum si o serie de caracteristici avansate ce promit o performanta imbunatatita. Astfel, in procesul de constructie s-au folosit difuzoare Neodymium de 50mm reglate profesional, bureti realizati din spuma cu memorie, microfon detasabil ClearComms cu tehnologie de reducere a zgomotului de fond si iluminare RGB.

“Proiectam solutiile noastre audio folosind o abordare simpla, de a oferi utilizatorului cea mai buna experienta atat auditiv cat si calitativ. In cazul noilor Sound BlasterX H6, ce vin cu imbunatatiri majore, dar si cu o versatilitate mare pentru PC, Xbox, PS4 si Nintendo Switch, cred ca avem un castigator in categoria sa,” a spus Low Long Chye, General Manager pentru Creative.

Performanta superioara

Sound BlasterX H6 ofera o experienta audio completa, cu o serie de profile EQ personalizate pentru jocuri, filme si muzica, create de profesionisti. Nu lipseste de aici nici software-ul Sound Blaster Connect, prin intermediul caruia utilizatorul de PC poate sa-si personalizeze si sa-si imbunatateasca experienta audio. Importanta comunicarii in timpul jocului este scoasa in evidenta prin adaugarea noului microfon ClearComms, capabil sa transmita vocea foarte clar, fara zgomote de fond.

Fie ca este vorba de o conexiune analogica sau de una pe USB, aceste caracteristici functioneaza perfect impreuna cu difuzoarele Neodymium de 50mm.

Confort si experienta audio de neegalat

Fiind conceputa sa ofere atat durabilitate, cat si un confort sporit, Sound BlasterX H6 este echipata cu o forta optima de prindere mai mica de 600 grame, oferind un balans perfect intre confort si o cat mai buna anulare a zgomotului exterior. Din acest motiv, castile sunt dotate cu bureti interschimbabili, realizati din spuma cu memorie.

Pentru ca lungimea cablului are si el un impact asupra mobilitatii si a confortului in utilizare, Sound BlasterX H6 include in pachet un cablu USB audio de 2 metri, oferind astfel cea mai buna experienta de utilizare la un pret competitiv.

Modalitati multiple de personalizare

 Sound BlasterX H6 ridica standardele din punct de vedere a designului, multumita iluminarii RGB ce poate fi modificata integral. Prin intermediul softului Sound Blaster Connect, utilizatorii pot programa pana la 16 milioane de culori cu afisari diferite pentru fiecare casca.

Acelasi software permite personalizarea experientei audio, oferind optiunea aplicarii unor imbunatatiri precum Surround, Crystalizer sau Bass. Mai mult, cu functia Ambient Monitoring, poti alege sa te concentrezi pe joc sau sa verifici ce se mai aude in jurul tau, totul prin apasarea unui singur buton.

Caracteristici:

  • Difuzoare Neodymium de 50mm reglate profesional
  • Functie de monitorizare a mediului inconjurator (Ambient Monitoring)
  • Bureti interschimbabili realizati din spuma cu memorie
  • Microfon ClearComms detasabil, echipat cu functie de anulare a zgomotului de fundal
  • Butoane pentru volum, microfon si controale multi-function pe casca
  • Iluminare RGB cu 16 milioane de culori
  • Compatibilitate cu PC, PS4 si Nintendo Switch (USB Audio)
  • Intrare analogica pentru Xbox One si alte dispozitive cu line-out 3.5mm

Pret si disponibilitate

Sound BlasterX H6 vor fi disponibile pe eMag la un pret de 399 lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.