Moda dictează ca la fiecare continuare a unei serii să introduci un mod de multiplayer sau ceva cooperativ, iar Crysis 3 vrea şi el să urmeze acest exemplu. Avem de a face cu un mod de survival, aţi ghicit. Dar nu orice mod survival generic în care trebuie să te lupţi versus valuri de AI de X ori generate.

Modul numit Hunter te pune fie în pielea unui agent CELL, fie în pielea unui Hunter Operative, iar scopul este eliminarea fiecărei tabere. Însă dacă ţineţi minte modul Infected din MW2/MW3, atunci veţi ştii exact cu ce se va mânca Hunter. Diferenţa între aceste două facţiuni este că Hunter Operatives beneficiază de un mod invizibil permanent ce nu necesită energie, ba mai mult de atât, orice agent CELL ucis va deveni un Hunter, astfel balanţa puterii fiind rapid schimbată în favoarea Hunterilor. 

 

Se pare că toată distracţia se bazează în jurul facţiunii CELL care trebuie să îşi minimizeze pierderile în faţa superiorităţii tehnologice a Hunterilor. Pare distractivă toată ideea, dar parcă am mai auzit de vreo X alte jocuri care merg pe aceeaşi temă, însă nu am avut încă ocazia să vedem exact cum se va desfăşura totul, dar până la lansarea jocului vă îndemnăm să vizionaţi clipul de mai jos.

 

http://www.youtube.com/watch?v=NrDLS8ldGdQ

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.