După cum e buna tradiţie CryTek, trebuia să ne aşteptăm la o grămadă de demo-uri ce demonstrează capacitatea de randare a engine-ului CryEngine 3.

Şi pe bună dreptate că arată bine. Dealtminteri, sunt puţini developeri care sunt dispuşi să vorbească foarte mult despre tehnologia folosită în jocurile lor.

Fiind clienţi EA, era normal ca cei de la CryTek să nu lipsească de la marea conferinţă Gamescom 2012 cu al lor Crysis 3 – Săgeata Edition acompaniat de minunăţii ale randării şi ale animaţiei. Ei bine, noile îmbunătăţiri ale engine-ului CryEngine 3 sunt evidente. Lista de adiţii o găsiţi mai jos în clipul cu pricina.

Totu-i bine şi frumos, însă detaliile tehnice sunt de prisos având în vedere faptul că anul trecut, Crysis 2 a avut o lansare pe PC jenantă, userii neavând nici măcar un config file serios de la bun început pentru testele de rigoare. Adică, vorbim de CryTek, trei turci care au făcut un engine monumental la vremea sa şi care încă mai este benchmark setter şi în 2012. Ca să nu uităm faptul că în ceea ce priveşte componenta de multiplayer, CryTek nu a avut nici măcar bunul simţ să încludă un VAC sau un PunkBuster, folosind GameSpy pe post de securitate în Crysis 2. Om trăi şi om vedea, până atunci, vizionare plăcută.

 

Similar Articles

One thought on “CryTek sunt maeştri în tech demo-uri

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.