Cuisine Royale este joc de tip ‘’Battle Royale’’, care combina bucataria cu lupta. Initial, a fost o gluma a lui ‘’April Fool’’ de la dezvoltatorii echipei shooter MMO Enlisted, Cuisine Royale a fost bine primit de jucatori si este acum lansat ca un titlu autonom.

Disponibil acum pe Steam si pentru o perioada lunga de timp, pana pe data de 2 iulie, este complet gratuit pentru descarcare. Cuisine Royale a fost adaugat la biblioteca a mai mult de un milion de utilizatori de Steam in mai putin de o saptamana, aparand pe locul 3 in sectiunea ‘’New and Trending” din categoria ‘’Free-to-Play Games’’.

Inarmati cu nimic altceva decat skivvies-urile lor, jucatorii trebuie sa localizeze si sa stocheze un arsenal de arme din Al Doilea Razboi Mondial, variind de la diverse pistoale si pusti la mitraliere grele. In plus, sunt disponibile si unelte de bucatarie, cum ar fi vasele de gatit, strecuratoare, aparate de facut vafe si tigai, adaugand „condimentele” necesare pentru a servi jucatorilor cu o experienta complet diferita de Battle Royale.

Vasele si ustensilele de bucatarie, care, de multa vreme, au fost trecute cu vederea in ceea ce priveste capabilitatile lor de lupta in alte jocuri, vor reusi in cele din urma sa-si arate adevaratul lor potential in Cuisine Royale. Jucatorii pot folosi o strecuratoare ca protectie la cap, pot echipa o oala pe post de armura si multe alte obiecte din bucatarie.

Unele dintre elementele gasite in joc pot fi folosite atat in ​​aparare, cat si in atac, cum ar fi tigaia, care va poate proteja impotriva gloantelor si va poate ajuta sa atacati jucatorii inamici de aproape.

Alte elemente care pot fi gasite pe campul de lupta sunt si mai exotice: folosirea unei pipete medicale va oferi jucatorului regenerarea accelerata a vietii, un set de ochelari va creste precizia armelor si ‘’molfairea’’ unui trabuc cubanez va transforma jucatorul intr-un adevarat ‘’Tough Guy’’, capabil sa reziste mai mult la pedeapsa fizica!

Desigur, pe langa un arsenal impresionant de ustensile de bucatarie si obiecte exotice, jucatorii pot folosi si o gama larga de echipamente traditionale specific jocurilor de tip ‘’Battle Royale’’. Cuisine Royale are o gama larga de armamente, de la arme de lupta diverse, cum ar fi cutite si axe, pana la arme de foc celebre, cum ar fi pustile M1 Garand si Mosin Nagant, pistolul Thompson sau MP40 sau chiar renumita pusca de asalt AKM.

De asemenea, disponibile in joc sunt ‘’Loot Boxes’’ in diferite grade de raritate, dar in Cuisine Royale ele sunt in intregime 100% gratuite. Imprastiate in jurul campului de lupta sub forma de frigidere, acestea includ nu numai alimente delicioase pentru a creste viata jucatorilor, ci si arme si alte echipamente.

Darkflow Software a anuntat deja caracteristici suplimentare pentru acest joc, printre caracteristici se numara optiunea de a juca in modul ‘’cooperative’’ si optiunile de personalizare a caracterelor.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.