Vă spuneam vineri că se pune din ce în ce mai mult pe protejarea informaţiilor de pe dispozitivele de stocare portabile.

 

După ce Verbatim a lansat un SSD cu criptare hardware, iată că, Kingston a lansat astăzi pe piaţă, un stick USB care combină portabilitatea şi securitatea datelor cu un preţ extrem de atractiv.

DataTraveler Locker+ a fost lansat în patru variante, de 4GB, 8GB, 16GB şi 32 GB. Singurele diferenţe între cele patru variante sunt capacitatea şi bineînţeles, preţul.
Datele stocate pe Kingston DataTraveler Locker+ sunt securizate prin criptare hardware AES pe 256 de biţi şi este foarte uşor de folosit, neavând nevoie de o aplicaţie software sau drepturi de administrare speciale.

Data Traveler + se adresează în principal companiilor cu bugete reduse şi utilizatorilor care au nevoie de securitate.

Locker + este compatibil cu toate sistemele de operare începând cu Windows 2000 şi terminând cu Windows 7 şi bineînţeles cu Mac OS X începând cu versiunea 10.4.

DataTraveler Locker+ este deja disponibil prin partenerii Kingston, beneficiază de o garanţie de 5 ani iar detaliile legate de preţuri pentru fiecare variantă le aveţi în tabelul de mai jos.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.