Da, David Perry. Eu cred în tine şi deja cred în Earthworm Jim. Cât vrei pe el? 50 dolari? 100 pentru o ediţie de Colecţie? TE ROG, UITE BANII MEI! Că dacă nu lansezi o continuare decentă a seriei arcade care mi-a fost, este şi va fi, Top #5 Arcade A TUTUROR TIMPURILOR, băi jur că o să…scriu un articol naşpa despre tine.

Oricât de mult chicotesc de atâta extaz ca o preşcolară japoneză de 15 ani în faţa idolilor ei J-Rock, vă spun că nenea David Perry, fondatorul studio-ului p-acum defunct, SHINY şi a recentului serviciu de cloud gaming, achiziţionat de SONY numit GAIKAI, confirmă 100% că următorul Earthworm Jim este 100% posibil în viitorul apropiat. 

 

Mai mult de atât, David Perry ne anunţă că momentan, „iubitul mascul râmă, purtător al costumului spaţial cu puteri peste limita cercetaşului este acum acasă, la televizor, s-a îngrăşat ceva” şi consideră că acesta ar fi un lucru bun pentru a porni o nouă aventură în HD, dar tot 2D ca pe vremuri. Băi, deci GENIAL. Doamne nu mai pot vă rog scoateţi jocul ăsta odată. Aveţi alergie la bani sau ce?

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.