In perioada 12-17 decembrie 2017, Bucuresti se transforma in capitala gamingului prin Bucharest Gaming Week, un eveniment de amploare care aduce impreuna pasionatii de esports, gamerii dedicati si cei mai importanti dezvoltatori de jocuri din România si din lume.

Bucharest Gaming Week se va desfasura pe parcursul unei saptamani pline de evenimente dedicate industriei de gaming din Romania, expozitii care evidentiaza creativitatea artistilor romani si conferinte educative. Evenimentul central va avea loc la Romexpo in weekendul 16-17  decembrie.

Atractiile principale sunt finalele Electronic Sports League (ESL) Southeast Europe Championship pentru popularele jocuri Counter Strike: Global Offensive, League of Legends si Hearthstone si Finala Sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends. Premiile totale ale acestor competitii depasesc 16.000 Euro.

De asemenea, Bucharest Gaming Week ofera vizitatorilor o multitudine de activitati printre care intalniri cu cei mai populari streameri si vloggeri din România, experiente inedite in VR si mobile games, competitii ale partenerilor care scriu istoria gamingului si multe altele.

“Bucharest Gaming Week aduce doua evenimente esports mari in acelasi loc. La Romexpo se vor juca finalele regionale ESL ale jocurilor care au scris istoria esports de pana acum. Mai mult, vom gazdui Finala Sezonului 3 al Turneului National de League of Legends, singura ocazie pentru jucatorii profesionisti din Romania sa se afirme. Pe langa turneele dedicate profesionistilor, vom oferi in cadrul evenimentului central experiente cat mai bogate gamerilor de toate varstele prin turnee pentru amatori, concursuri, sesiuni hands-on cu cele mai noi jocuri video si ultimele gadget-uri de la partenerii nostri”, a precizat Marius Radu, General Manager Level Up Gaming si Lead producer al evenimentului.

Evenimentul este organizat de către Primăria Capitalei prin ARCUB.

Lista evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week va fi dezvăluită treptat pe site-ul evenimentului, precum si pe pagina de Facebook a evenimentului.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.