Birdie, Vicarious Visions si Activision, o filiala detinuta in totalitate de Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI), au anuntat astazi disponibilitatea expansion pack-ului pentru jocul Destiny 2, care poarta numele de Warmind, pentru platformele PlayStation 4, Xbox One (inclusiv Xbox One X) si PC.

Warmind vine cu unelte noi, continutul de endgame mai profund, activitati diferite, o poveste cu totul noua precum si o lupta epica diferita, care ii provoaca pe jucatori in moduri noi.

In aceasta noua expansiune jucatorii vor explora o noua regiune numita Hellas Basin, aflata la polul inghetat al planetei Marte. Aici o vom intalni pe Ana Bray, un gardian care lupta impotriva AI-ului Rasputin si a Frozen Hive-ului (o noua armata adaugata).

De asemenea, in aceasta noua locatie jucatorii vor avea la dispozitie Strike-uri noi, misiuni Adventure noi, un nou Raid Lair numit „Spire of Stars” care ofera noi teritorii de explorat, un nou boss de cucerit si recompense unice pe care le puteti dobandi. De asemenea o chestie noua pentru jucatorii care doresc o experienta extrem de provocatoare, Warmind include o activitate endogame noua numita Escalation Protocol.

In plus, odata cu lansarea expansiunii Warmind, soseste si un nou patch intitulat ‘’Sesson 3’’ pentru Destiny 2; acesta va include upgrade-uri puternice la armele exotice, introducerea unui nou mod de joc, si anume Ranked Crucible, noi harti Crucible, meciuri private, spatiu in inventar suplimentar si multe altele.

„Suntem incantati de viitorul francizei Destiny. Impreuna, in calitate de parteneri cu Bungie, am intreprins diverse demersuri pentru a crea un dialog intre cei care fac acest joc si cei care joaca „, a declarat Byron Beede, vicepresedinte executiv si director general pentru Destiny la Activision. El a adaugat ca „Warmind reprezinta un alt pas spre aducerea hobby-ului Destiny 2 inapoi la jucatorii nostri dedicati”.

„De la lansarea Destiny, am jucat alaturi de fanii nostri si am vazut pasiunea lor uimitoare care ne-a ajutat sa dezvoltam universul. Cu Warmind, dorim sa aratam ca ascultam in mod activ de comunitate si ca suntem, de asemenea, hotarati sa respectam dorintele acestora in joc. Stim ca multi dintre fanii nostri au exprimat necesitatea unor activitati mai profunde in Destiny 2, cu recompense mai semnificative, si suntem incantati sa continuam sa imbunatatim experienta pentru ei cu aceasta versiune „, a declarat Sam Jones, conducator la Bungie.

„Visions Vicarious este mandru ca face parte din aceasta franciza ca fani si acum ca dezvoltatori”, a declarat Jennifer Oneal, seful studioului Visions Vicarious. „Munca impreuna cu Bungie ne-a invatat multe si speram ca jucatorii sa vada grija si lucrurile pe care le-am adaugat in Warmind.”

Expansiunea Warmind aduce spre fericirea jucatorilor de PlayStation 4 continut exclusiv (exclusiv pana cel putin in toamna anului 2018) , si anume un nou Strike numit The Insight Terminus, care va include ca premii, cate un armor set exclusiv pentru fiecare clasa de personaj.

Pret si disponibilitate

Jucatorii pot achizitiona Destiny 2 Expansion II: Warmind individual sau ca parte a jocului Destiny 2 Expansion Pass, care include Expansion I si Expansion II, pe PlayStation 4, Xbox One si PC, exclusiv de pe Battle.net la pretul de 19,99 de euro (90 de lei) . De asemenea, jocul Destiny 2 este necesar pentru a putea juca expansiunea Warmind si se vinde separat.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.