Desura a lansa oficial scuze si motivele pentru care nu au putut plati developerii care isi distribuie jocuriile pe platforma lor. Este destul de trist sa auzi asemenea lucruri, dar Desura promite ca isi vor achita restantele in cel mai scurt timp posibil.

Intr-un articol de pe site-ul propriu, cei de la Desura au lansa scuze oficiale catre toti developerii care inca nu si-au primit plata, in urma distribuirii jocurilor proprii pe platforma lor.

Bad Juju, Inc, proprietarii Desura zic ca „In primul si in primul rand vrem sa ne cerem scuze ca s-a intamplat, un singur dev care trece prin aceasta experienta e unul prea mult.”

„Problemele au aparut din mai multi factori care au venit deodata. Achizitionarea companiei, anul trecut, a adus cu ea un numar de obstacole dificil de abordat, si inlaturam obstacolele cat de eficient putem. Toate acestea au fost agravate de faptul ca biroul principal si-a schimbat locatia, si ca CEO-ul este spitalizat.”

„Exista intarzieri si probleme ce trebuie rezolvate, dar cu siguranta vom platii toate datoriile. Voi contati, si luam totul foarte in serios.”

Pana acuma, un singur dev si-a primit banii, si anume Dust Scratch Games. Plata catre ei a fost facuta in Decembrie.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.