Grinding Gear Games a dezvaluit trailerul oficial pentru al doilea act din Path of Exile 2, un walkthrough de 20 de minute si mai multe detalii despre urmatoarea expansiune a primului joc: Ultimatum.

 

Path of Exile 2

Path of Exile 2 a fost anuntat in noiembrie, 2019, la ExileCon. Acum, GGG a prezentat progresul dezvoltatorilor in realizarea celui de-al doilea act al jocului. PoE 2 va avea 7 acte care aduc noutati in materie de abilitati, mecanici si poveste.

Path of Exile 2 Trailer 2

Al doilea act al jocului se anunta extrem de non-linear, adaugand o serie de patru misiuni in locatii diferite. Acestea vor putea fi abordate in urma infrangerii Regelui Perennial (The Perennial King).

In afara de noi tipuri de arme, mecanici regandite si poveste, cheia catre un build eficient in acest act: mobilitatea. Aventurierii se vor lupta impotriva unor inamici cu abilitati surprinzatoare, iar capacitatea personajului de a se feri de proiectile si AoE poate face diferenta dintre o victorie si un sir frustrant de incercari nereusite.

Parcurgerea actelor difera de experienta cu care jucatorii sunt obisnuiti din primul PoE , progresul devenind mai dependent de adaptarea rapida a jucatorului la mecanicile monstrilor.

 

Rival pentru Diablo 4

O alta trasatura greu de ratat a noului titlu este grafica impresionanta. Desi Path of Exile este un nume consacrat al genului action RPG, jocul a ramas in urma din cauza limitarilor tehnologice. Efectele vizuale, animatiile actualizate, lumina si calitatea grafica generala din PoE 2 sunt o gura de aer proaspat pentru veterani. Ba chiar mai mult, grafica jocului rivalizeaza serios cu noul membru al familiei Blizzard: Diablo 4.

Diablo 4 va aparea anul viitor, iar Cele doua action RPG-uri vor concura pentru titlul de cel mai bun joc al genului.

Printre alte detalii minore, dezvoltatorii au mentionat implementarea unui sistem imbunatatit de loot drop. Fiecare arma si armura va avea mai multe locuri pentru support gems si un nou skill tree.

Path of Exile 2 va fi lansat in 2022. Ambitia celor de la Grinding Gear Games merge atat de departe incat continutul din PoE 2 va fi valabil printr-un update in primul Path of Exile. Ei spera ca varianta originala, din 2013, va ramane relevanta si pe viitor. Expansiunea „Atlas of Worlds” va avea o continuare atat in titlul original, cat si in noua PoE 2, combinand cele doua experiente intr-un endgame.

 

Ultimatum

Expansiunea apare vinerea viitoare, pe 16, in Path of Exile!

Path of Exile: Ultimatum readuce sistemul condus de catre The Trial Master (Chaos), impreuna cu mecanica bazata pe „totul sau nimic” manipulata de acest personaj. Conceptul de probe (Trials) apare inca din acte, devenind progresiv mai grele cu avansarea in poveste. La terminarea actelor, probele raman valabile in hartile Atlasului, doar ca dificultatea este exponential crescuta.

Ultimatumul dat de Chaos in aceste probe provoaca jucatorii la a lua o decizie in fiecare etapa parcursa. Aventurierii pot accepta proba data de Trial Master, iar completarea ei vine cu un ultimatum: poti accepta recompensa sau poti opta pentru ceva mai bun, cu pretul de a lupta in conditii impuse de catre Chaos. Daca jucatorii castiga probele si aleg sa se retraga, recompensele castigate raman la ei. Daca ei pierd proba, pierd toate itemele obtinute pana in acel moment. Better take the right decision!

 

Inscribed Ultimatums & Vaal

Una din caracteristicile endgame ale acestei expansiuni se bazeaza pe Inscribed Ultimatums, chei catre Domeniul lui Chaos. Pentru a activa provocarea, aventurierii trebuie sa prezinte o ofranda (arma, item sau valuta) pe care o pot dubla sau o pot pierde. Aceste harti sunt foarte dificile, definind aspectele de high-risk, high-reward specifice expansiunii. Astfel, esecul provocarii duce la distrugerea echipamentului depus ca ofranda, in timp ce reusita ii recompenseaza pe curajosi cu dublul a ceea ce au pus la bataie!

Echipamentele specifice acestui update nu intarzie sa apara. Itemele unice expansiunii Ultimatum pot fi obtinute in probele de nivel ridicat sau la boss-ul final (inca nedezvaluit). In plus, conceptul relicvelor Vaal revine in Path of Exile dupa o perioada destul de lunga de timp.

Cheile relicvelor Vaal pot pica peste tot in lumea PoE. Pe cat de pretioase, pe atat de rare. Aceste chei deschid un portal catre Vaal Reliquary, unde jucatorul este asteptat cu un cufar special care contine relicve (vizual actualizat, stats-uri crescute).

Sistemul de drop al tuturor ligilor se uniformizeaza, astfel incat orice jucator are sansa de a accesa echipamente bune! Cele sapte ligi active intalnesc schimbari variate pentru a imbunatatii atat experienta veteranilor, cat si a incepatorilor.

Path of Exile: Ultimatum este unul dintre pasii pregatitori pentru creatori si fani fata de tranzitia la Path of Exile 2.

Similar Articles

One thought on “Detalii despre Path of Exile 2 si expansiunea Ultimatum

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.