Astăzi este o zi mare! Oracolul Blizzard, Mike Morhaime, CEO şi Cofondator Blizzard Entertainment, ne-a vestit lansarea lui Diablo III pe data de 15 mai. Deşi jocul va fi disponibil în data lansării în aproape toate ţările din lume, există şi ţări care îl vor primi ceva mai târziu. Din fericire România nu se află de această dată pe listă.

Ţările din America Latină şi Rusia vor putea juca jocul pe data de 7 iunie. Cel mai probabil din cauza versiunilor localizate care necesită ceva timp pentru traducerea tuturor elementelor din joc.

Mike Morhaime a declarat: ” După mulţi ani de muncă asiduă şi luni de beta testing la care au participat sute de mii de jucători dedicaţi, am ajuns pe ultima sută de metri. Suntem nerăbdători să scoatem la lumină pe data de 15 mai cea mai frumoasă experienţă action-RPG din ultimii ani.”

 

Diablo III va fi disponibil pe data de 15 mai la un preţ de 59,99$ atât pentru versiunea digitală cât şi cea pe DVD. Varianta de colecţie care va conţine şi un blu-ray cu „behind the scenes”, un artbook de 208 pagini, cd-urile cu soundtrack-ul jocului şi un stick USB sub forma unui soulstone care va conţine Diablo I şi Diablo II cât şi Lord of Destruction, va fi disponibilă la un preţ de 99,99$. 

 

Cât de bine va fi primit de comunitate cât şi reacţiile publicului larg vor fi notate în catastiful WASD.ro aşa că staţi prin preajmă!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.