Producatorii autohtoni, Maguay, de laptopu-uri si sisteme desktop au facut o miscare foate buna, au dat posibilitatea clinetilor sa isi configureze produsul inainte de a-l achizitiona, nefiind impovarati cu o componenta inutila. Acest lucru este posibil prin reteaua de magazine DOMO, prin site-ul lor (care este optimizat si pentru touchscreen).

„Cererile clientilor nostri din ultimul an ne-au facut sa intelegem ca nu intotdeauna un device preconfigurat este cea mai buna optiune pentru ei.  Venim in intampinarea acestora prin implementarea configuratorului Maguay care le va oferi exact produsul de care au nevoie, cu cel mai mic efort. Dorim sa fim aproape de clienti inca din fazele premergatoare achizitiei, cu informatiile aferente pentru ca acestia sa poata lua cele mai bune decizii. Suntem ferm convinsi ca segmentul de clienti care doresc  tehnologie personalizata  va aprecia aceasta dezvoltare” a declarat Dan Alecu, Director Comercial DOMO.ro.

Acum nu va ganditi ca puteti alege din sute de componente, sunteti totusi in Romania. Ideea din spatele unui sistem preconfigurat este testarea componentelor in prealabil si alegerea celor care merg cel mai bine impreuna.

Sa incepem cu laptop-urile. Sunt disponibile multe modele, atat pentru utilizatori normali, pentru gameri, pentru birou cat si ultrabook-uri. In mare, fiecare componenta are mai multe variante de schimb, dar la procesoare si placi video in general sunt 2-3. Cele mai puternic procesoar este i7 Haswell, iar GPU este GTX780M, iar memoria RAM poate atinge 32GB si pe partea de stocare putem alege HDD-uri, SSD-uri sau hibride.

Sistemele desktop sunt si ele disponibile in suficiente modele, orientate tot spre atatea feluri de utilizatori. Singura diferenta este ca sunt ceva mai multe optiuni de configurare.

Sistemele Maguay garanteaza o functionare fara cusur datorita conformitatii la standardele UE si prin listarea Windows WHQL (adica validarea functionarii hardware si software de catre principalii producatori de componente).

Configuratorul este disponibil aici, iar primii 50 de clienti vor primi un cadou.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.