Noi, romanii, ne plangem ca o sa primim mai tarziu xCloud, iar altii deja folosesc serviciul pe frigidere. Iar prin „altii” intelegem Richard Mallard pe Instagram.

El a instalat xCloud pe frigiderul sau Samsung si a facut 2 postari: o poza cu meniul in portait mode si un video in care joaca Doom Eternal in landscape mode. Astfel se vor petrece diminetile petrecute in bucatariile familiale de acum incolo, cu urlete agonizante de demoni pe fundal.

Si ce franciza e mai potrivita pentru asemenea inovatie in afara de Doom? L-am vazut pe smart-watch, ATM, printer, Playdate si chiar un test de sarcina. Dar au mai avansat lucrurile. Daca toate aparatele astea rulau doar primul Doom, frigiderul inteligent Samsung merge direct cu Eternal.

Se pare ca Samsung castiga pe frontul xCloud impotriva lui Apple inca un punct. Dupa ce ca doar device-urile cu Android beneficiau de seviciul de game-streaming Xbox/Microsoft, luand-o in fata iOS si iPadOS, frigiderul Samsung reprezinta, in mod ironic, cat de (in)accesibil este in prezent xCloud.

Dar, exista o luminita la captul tunelului: surse de la The Verge spun ca Microsoft si Phil Spencer incearca sa creeze o versiune web a xCloud pentru a da bypass restrictiilor Apple impotriva game-streaming-ului.

Cat despre disponibilitatea in Romania, mai avem de asteptat. A mers totusi un utilizator de Game Pass Ultimate, dar doar pentru o zi. 🙂

Similar Articles

2 thoughts on “Doom Eternal merge pe un frigider Samsung cu xCloud

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.