Un alt anunt din scurt de la EA lasa fanii francizei Need for Speed cu o nostalgie in suflete. Titlurile NFS din anii 2000-2010 vor fi scoase de pe platforma oficiala EA Origin Launcher.

Inca o decizie destul de dificila se oficializeaza din partea EA. Need for Speed este una din cele mai indragite francize de racing si a marcat zilele copilariei multor jucatori. Titlurile lansate in perioada 2000-2010 vor fi retrase din magazinul online Origin, insa vor ramane in librariile jucatorilor care au achizitionat jocurile pana in acest moment. Unele din aceste titluri raman valabile pe alte platforme precum Steam.

NFS-urile de la care comunitatea isi va lua ramas bun de pe 31 mai 2021 sunt:

  • Carbon
  • Shift
  • Shift 2: Unleashed
  • Undercover
  • The Run

Bineinteles, eliminarea de la „raft” inseamna dezactivarea magazinului online din jocuri. Astfel, microtranzactiile din titlurile afectate nu mai pot fi accesate de catre veterani. De asemenea, toate serviciile online vor fi retrase.

EA anunta scoaterea titlurilor vechi de Need for Speed

Aceasta decizie a fost luata pentru a concentra atentia companiei pe titlurile viitoare ale francizei. Oficialii EA si-au exprimat regretul fata de alegere si au lasat un mesaj din care se intelege ca NFS-uri viitoare vor veni pentru a umple golul lasat de retragerea celor vechi.

Fanii NFS au criticat dur anuntul spontan al companiei, regretand ca nu au putut cumpara titlurile mai devreme. Stirea a fost atat de neprevazuta incat unii fani deja erau in data de 1 iunie cand anuntul a fost facut public. La naiba cu fusul orar!

Asemanator celor de la PlayStation si a inchiderii magazinelor pentru consolele vechi, exista o posibilitate ca aceasta decizie sa vada schimbari de plan pe mai departe. Din nefericire, nu ne putem baza doar pe sperante.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.