EA a dezvaluit astazi primul trailer al mult anticipatului Battlefield 2042 intr-un livestream oficial. Fanii francizei pot vedea posibile feature-uri viitoare, precum si actiunea campului de lupta.

Dupa un countdown de mai bine de 48 de ore pentru dezaluirea trailerului oficial (si inca o ora amanare), videoclipul a surprins elemente cheie ale noului joc Battlefield.

 

La ce sa ne asteptam?

Battlefield 2042 are loc la 18 ani dupa evenimentele din titlul precendent, intr-o lume lovita de razboi si dezastre ecologice. Scenele de lupta pline de actiune surprind un numar mare de soldati in misiuni diverse. De la lupta aeriana la schimb de focuri intre tancuri, se pare ca noul Battlefield le are pe toate! Inafara de campanie singleplayer… Ups.

ea-dezvaluie-battlefield-2042

Ne putem astepta la o experienta foarte alerta de la meciurile multiplayer, fiind implementate hartile pentru 128 de jucatori (pentru PC si consolele next-gen). Pentru consolele PS4 si Xbox One, hartile vor sustine doar 64 de jucatori per meci.

Unul din detaliile tehnice dezvaluite cu acest trailer este reimplementarea de Hero Mechanics, unde jucatorii pot alege sa joace personaje cu abilitati speciale si unice ale clasei respective. Hartile care gazduiesc campurile de lupta sunt destul de variate: o mapa predominata de zgarie-nori, un oras din Coreea de Sud, un port, o zona muntoasa, o harta inghetata, clasicul warehouse si nu numai.

Titlul a fost bombardat de leakuri de-a lungul timpului, asadar trailerul doar a confirmat validitatea informatiilor deja iesite la suprafata. Oricum, trailerul are 5 minute care transmit un sentiment de hype greu de controlat. Poate de data asta putem sa pilotam jeturile mai mult de 10 secunde fara sa ne vaneze exact acelasi individ din cei 128.

Battlefield 2042 va fi valabil in luna Octombrie pe Origin (evident), Epic Games Store si Steam. Adaugarea titlurilor precedente ale francizei pe Steam a fost un pas mare catre cresterea popularitatii. In fine, poti cumpara titlul pe Steam, dar tot va aparea un mini-launcher de Origin.

Acest reveal este doar glazura de pe tort, intrucat gameplay-ul va fi prezentat la E3 pe 13 iunie (weekendul acesta).

Iar pe 22 octombrie veti putea deja sa pilotati tuk-tuk-uri futuriste in BF2042, fiind data de lansare oficiala!

 

Similar Articles

One thought on “EA dezvaluie Battlefield 2042

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.