EA anunta ca Battlefield V – initial programat pentru lansare pe 19 octombrie –va fi lansat oficial pe 20 noiembrie, cu o luna mai tarziu decat data stabilita initial.

Vestea vine de la Oskar Gabrielson, directorul general al dezvoltatorului DICE, intr-un post de pe site-ul EA. El pare sa indice feedback-ul jucatorilor ca fiind principalul motiv al intarzierii, multumindu-i pe „zeci de mii” de jucatori care au jucat atat in ​​timpul sesiunii ‚’Closed Alpha’’, cat si in cabinele demo la evenimente precum E3 si Gamescom si evidentiaza un feedback pozitiv in legatura cu manipularea armelor si miscarea playerilor in joc .

Postarea de pe site :

”Astazi, anuntam ca Battlefield V va avea o noua data de lansare – 20 noiembrie 2018. Voiam sa va dau cateva idei despre modul in care am ajuns la aceasta noua data. In timpul verii, am avut zeci de mii de jucatori care au pus mana pe joc in timpul sesiunii Closed Alpha si la E3 si Gamescom – unde am fost onorati sa primim premiile pentru Cel mai bun joc multiplayer la ambele evenimente.

Ne-ati spus ca vedeti un accent sporit pus pe munca in echipa, de asemenea miscarea jucatorilor este mai lina si primim un feedback pozitiv pentru imbunatatirea manipularii armelor noastre.

De asemenea, ne-ati impulsionat sa realizam imbunatatiri semnificative ale experientei gameplay-ului de baza, inclusiv ajustarea timpului de gameplay, imbunatatirea vizibilitatii soldatului si reducerea contactului jucatorilor. Veti vedea multe dintre acestea reflectate in sesiunea Open Beta, care incepe pe 6 septembrie.

Credem ca avem unul dintre cele mai bune jocuri Battlefield pe care le avem la dispozitie. Un joc care va livra o calatorie plina de emotii prin revenirea unor povesti de razboi cu modul single player, o experienta intensa multiplayer, Battle Royale, impreuna cu noul serviciu live, Tides of War – o calatorie in mai multe teatre din WW2 si menita sa pastreze comunitate impreuna.

Cu Open Beta-ul care sta sa vina, suntem incantati de milioanele de jucatori care se vor alatura acestuia si vor experimenta jocul. Ne asteptam pe deplin sa vedem si mai multe reactii din partea voastra. Si de aceea intarziem data de lansare.

Va lua ceva timp pentru a continua sa facem unele ajustari finale ale gameplay-ului de baza si pentru a ne asigura ca intr-adevar va avea potentialul lui Tides of War. Stim ca schimbarea datei de lansare inseamna ca trebuie sa asteptati putin mai mult. Dar vom avea timp sa ne asiguram ca totul merge bine. Va multumim pentru pasiunea si sprijinul continuu. De-a bea asteptam sa te vedem pe campul de lupta peste cateva zile.”

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.